2019-12-09 19:57

Victor Ponta donează echipei de baschet a Clubului Steaua diferența de salariu primită prin "faimoasa ordonanță"

 |  09:39
Victor Ponta donează echipei de baschet a Clubului Steaua diferența de salariu primită prin "faimoasa ordonanță"

Premierul Victor Ponta a precizat, miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că, începând cu 1 august, va dona echipei de baschet a Clubului Steaua diferența de salariu primită prin "faimoasa ordonanță". Prim-ministrul a susţinut că astfel are „sufletul împăcat” şi face „un gest simbolic de sprijin” pentru sportul pe care îl iubeşte.

"Am luat decizia personală ca începând cu data de 1 august să donez diferența de salariu primită prin 'faimoasa ordonanță' către echipa de baschet a Clubului Steaua (care, anul acesta, joacă după mulți ani din nou într-o competiție europeană). Așa am sufletul împăcat și fac și un gest simbolic de sprijin pentru echipa și sportul pe care le iubesc atât de mult de peste 30 de ani", a scris Victor Ponta.

Premierul a ţinut să sublinieze că nu s-a răzgândit în privința majorării indemnizațiilor pentru demnitari.

"Nu m-am răzgândit, cred în continuare că este corect că demnitarii din România (președinte, președinții Parlamentului, miniștrii, etc.) trebuie să aibă un salariu decent, cel puțin egal cu alți funcționari din subordine și relativ asemănător cu ceea ce se întâmplă în Europa. Dar, la fel de corect este ca această mărire de salariu să fie făcută în același timp cu salariile celorlalți angajați din sectorul public. Așa că pot să mai aștept până vom adopta noua Lege a salarizării! (...) Comentariile 'Propagandei' și demagogia unor consilieri prezidențiali care criticau pe la TV măsura și acum vor încasa banii cu tupeul deja consacrat îmi sunt în acest caz total indiferente", a menţionat premierul Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray