2020-07-05 16:56

Victor Ponta, după ce UNPR a anunţat că îl susţine pe Eduard Hellving la şefia SRI: Este dreptul lor

 |  10:08
Victor Ponta, după ce UNPR a anunţat că îl susţine pe Eduard Hellving la şefia SRI: Este dreptul lor

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, pentru Mediafax, referitor la poziţia UNPR de a-l susţine pe Eduard Hellving la şefia SRI, că este dreptul Uniunii şi că nu este ceva care ţine de guvernare.

”Este dreptul lor. Nu este ceva care ţine de guvernare”, a precizat premierul Victor Ponta, fiind întrebat dacă are o poziţie publică faţă de anunţul UNPR de a-l susţine pe Eduard Hellvig la şefia SRI, înainte să existe o consultare formală în coaliţie pe această temă.

UNPR a anunţat, vineri dimineaţă, într-un comunicat de presă, că salută decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a propune un director SRI în persoana lui Eduard Hellvig şi că va susţine această propunere.

“Salutăm decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a propune un director SRI în persoana lui Eduard Hellvig. UNPR va susţine această propunere, aşa cum a susţinut şi creşterea bugetului pentru Apărare, tocmai pentru că aceste propuneri răspund unor exigenţe majore ce ţin de stabilitate şi de apărarea interesului national”, se menţionează în comunicatul citat.

De asemenea, UNPR a menţionat că susţine fără rezerve coaliţia de guvernare din care face parte şi, în egală măsură, susţine deciziile preşedintelui Klaus Iohannis menite să aducă stabilitate, eficienţă şi performanţă în Armată, servicii de informaţii şi Justiţie, în acord cu prerogativele sale constituţionale.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, joi, pe europarlamentarul PNL Eduard Hellvig pentru funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii (SRI). 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-20Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz