2020-07-14 14:24

Victor Ponta e HOTĂRÂT: ”Candidez la prezidențiale în 2024”

 |  22:37
Victor Ponta e HOTĂRÂT: ”Candidez la prezidențiale în 2024”

Fostul premier și actual președinte al ProRomânia, Victor Ponta e decis să candideze la cea mai înaltă funcție în stat la alegerile prezidențiale din 2024.

"Îmi doresc să candidez în 2024 la funcția de președinte al României. Și până atunci vreau să fiu liderul Pro România. Și vreau să fiu într-o alianță de centru-stânga, reformată, modernă și eficientă", a dezvăluit Victor Ponta la Antena3.

Pe de altă parte, potrivit acestuia, dacă alegerile locale vor avea loc în septembrie, iar cele parlamentare în decembrie, va fi o catastrofă pentru România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-28Parerea ta...

LICURICIU
29 Mai 2020

LICHEAUA LICHELELOR DE PINOCHIO este impins in fata CLASEI DE POLITRUCI de, socrul sau SIRBU ILIE, de NASTASE (matusa Tamara si sapte case), de GHITA -puscariabilul de negasit peste Dunare, de Mischie tatal biologic, de Izmenarul Oprea G. , de George Maior,etc
CIORDEALA
29 Mai 2020

Ha pe stadion . Sa alegem ub tigan de Damaroaia . Cu Grindeanu , Cazanciuc si gasca lui socru popa Sirbu
CUCUDURU
29 Mai 2020

Esti un nenorocit. Numai la cascaval de gandesti....Chiar nu stii nimic sa faci altceva decat sa mananci rahat pe la toate televiziunile seara de seara? Cu cat grhai mai mult cu atat pute mai tare in urma ta si oamenii s-au saturat de tine. Lasane ...nu mai te alege nimeni....RATATULE.
VIOREL
29 Mai 2020

EU pe dr Ponta votez !
ANONIM
30 Mai 2020

LICHEAUA POLITICA PUIE MONTA , EROUL DE LA COLECTIV , JIGODIA CARE SI-A SERBAT ZIUA DE NASTERE PE NATIONAL ARENA ( CA DICTATORII COREENI ) , GICA CONTRA DUN PARLAMENTUL ROMANIEI IN CARE NU STIE NIMENI CUM A AJUNS , PE CE MERITE , VREA SA O FACA PE DACIADA SIRBU PRIMA DOAMNA A ROMANIEI .
CALATORUL
30 Mai 2020

Foarte bine, o decizie a unui om hotarat sa afle ce a mai ramas dintr-un prost! Prost ai fost, prost esti(dar te crezi altfel) prost vei ramane! Asa este el : un prost! Inchide toate santierele de autostrazi, mareste salariile cu 50% peste cele europene, modifica toate codurile penale, jafur Romaniei ve fi laudat si medaliat, Parlamentul Romaniei va avea 899 de parlamentari si fiecare cu autoturismul lui, BMW, binenteles dat de Parlament, Guvernul Romaniei va avea 99 de ministere, sa incapa toti prietenii lui, etc.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz