2019-10-20 23:00

Victor Ponta: Eu ştiu de blaturile lui Dragnea încă din 2015 şi am refuzat să fiu părtaş

 |  12:42
Victor Ponta: Eu ştiu de blaturile lui Dragnea încă din 2015 şi am refuzat să fiu părtaş

Fostul premier Victor Ponta a declarat, vineri, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, l-a chemat pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, din Japonia să prezinte decizia în cazul DNA, a fost cu premierul Dăncilă la Cotroceni pentru a discuta cu preşedintele Klaus Iohannis, dar „nu a avut curaj să deschidă subiectul Kovesi”, afirmând, ironic, că liderul social-democraţilor va spune că nici nu a văzut înregistrările apărute în spaţiul public, deoarece se uita la serialul „Suleyman”.

„L-a adus pe Tudorel Toader din vacanţa din Japonia ca să spună că mai vedem joia viitoare, a dat fuga la Cotroceni, ascuns în fustele Vioricăi Dăncilă, să se roage - degeaba - de Iohannis, a convocat CEX al PSD să pună presiune, dar nu a avut curaj să deschidă subiectul Kovesi - şi acum o să ne spună că el nici nu a văzut emisiunile tv cu înregistrările procurorilor de la Ploieşti - că se uită pe Kanal D la Suleyman!”, a scris Victor Ponta pe contul său de Facebook.

Deputatul menţionează că a mai văzut „această comedie de doi bani” a lui Liviu Dragnea şi susţine că ştie toate “blaturile” liderului social-democraţilor încă din 2015, dar spune că el a refuzat să facă parte din ele.

„Eu am mai văzut această comedie de doi bani tot cu Dragnea regizor - mai ales în primăvara lui 2016, când Guvernul Cioloş - votat şi sprijinit de Liviu Dragnea - a propus numirea Laurei Codruţa Kovesi pentru un nou mandat la conducerea DNA! Eu ştiu de blaturile lui Dragnea încă din 2015 şi am refuzat să fiu părtaş la ele - se pare, însă, că mai găseşte mulţi cărora le place să fie traşi pe sfoară!”, a continuat Ponta.

De asemenea, aceasta afirmă: „Şi între timp mai vorbim de Legea salarizării? De pensii? De inflaţie? De ROBOR? De fonduri europene? De investiţii? NU – ghinion”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-16Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016 |
Du-te-vino cu demnitatea Demnitate. Substantiv comun, simplu, genul feminin, folosit recent într-un caz de impresionare în masă cu scopul de a provoca lacrimile crocodililor. Contextul: deşi pătat, recunoaşte că este pătat, dar dă de înţeles că n-ar fi rău dacă i s-ar da înălbitor social-democrat, că doar în interesul social-democraţiei s-a murdărit
21 Mai 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray