2020-03-30 12:49

Victor Ponta FACE PRAF guvernarea lui Orban: ”Nu am văzut soluții, nici dorința de a schimba ceva!”

 |  23:02
Victor Ponta FACE PRAF guvernarea lui Orban: ”Nu am văzut soluții, nici dorința de a schimba ceva!”

Fostul premier, Victor Ponta face o analiză dură guvernării Ludovic Orban, declarându-se pesimist în ceea ce privește soluțiile și dorința de a schimba ceva în educație, sănătate sau infrastructură.

”Imi doresc sa gresesc si sa fie o guvernare foate buna, dar nu cred. Am vb cu Orban inainte de vot, de asta nu l-am votat, toti m-au certat, am devenit dusmanul nr 1. Nu am vazut solutiile ci doar problemele pe care le stiam deja. Nu am vazut solutii si nici dorinta de a schimba nimic in educatie, sanatate, infrastructura. Nici dorinta de a schimba sistemul fiscal, administrativ care nu mai pot functiona.

Au inceput sa se schimbe doar oameni pusi de PSD cu cei pusi de PNL. Problemele principale pe care le are Romania impozitarea prea mare a fortei de munca si taxarea prea mica a capitalului nu se poate indrepta cu PNL-  a zis ca nu o sa o faca. Nu o sa se restructureze nimic. Se muta primarii de la PSD la PNL. Nu se poate merge in directia asta. S-a dorit schimbarea lui Dancila - guvern incompetent dar nu pare ca Orban e mai bun. Sunt concentrati la alegeri, nu o sa aveti dezbateri. O sa vina bugetul si o sa vedem daca s a schimbat cu adevarat ceva” a declarat Victor Ponta la RomaniaTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine