2020-01-21 02:24

Victor Ponta: Guvernul se bazează pe susţinerea UNPR la moţiunea de cenzură

 |  12:33
Victor Ponta: Guvernul se bazează pe susţinerea UNPR la moţiunea de cenzură

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că Guvernul are susţinerea UNPR la moţiunea de cenzură pe care PNL vrea să o depună în cursul acestei zile.

Victor Ponta a afirmat, înaintea şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, că Guvernul are susţinerea UNPR la moţiunea de cenzură pe care PNL vrea să o depună.

Chestionat dacă UNPR susţine Guvernul la moţiunea de cenzură, Victor Ponta a spus: ”Bineînţeles, am vorbit deja (...) V-a spus domnul Oprea de fiecare dată. Întrebaţi-l acum şi vă zice”.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat, duminică seara, că nu are deloc aşteptări de la PSD în privinţa susţinerii moţiunii de cenzură, în schimb se bazează pe celelalte partide din coaliţia de guvernare.

"Nu pe cei din PSD, nu cred că îi vom convinge primii să se alăture acestui demers. Nu am deloc mari așteptări de la PSD. În schimb am mari așteptări de la celelalte partide din coaliția care susține guvernul. Am așteptări de la UNPR. Da, cred că este un punct de inflexiune în politica românească. De la celelalte partide din coaliția care susține Guvernul, am așteptări de la ALDE, și de la partidele din Opoziție care își vor formula un punct de vedere — PRSO, partidul domnului Fenechiu, cei care în mod firesc, în opinia mea, vor susține moțiunea de cenzură", a precizat Alina Gorghiu. 

Deputatul liberal a susţinut că va discuta cu președintele UNPR, Gabriel Oprea, despre moțiunea de cenzură.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-21

In legatura cu acest articol...

Alina Gorghiu anunţă pe ce se bazează PNL la moţiunea de cenzură
Parerea ta...

ANONIM
22 Sep 2015

Șeful TVR, Stelian Tănase, a acuzat, într-o emisiune chiar la postul public, că decizia privind demiterea sa are drept „cauză imediată” un conflict cu vicepremierul Gabriel Oprea. Stelian Tănase susţine că Gabriel Oprea l-a sunat „foarte înfiebântat, foarte opărit”, cerându-i să scoată de pe post un material despre plagiatul său. Mai mult, liderul UNPR s-a folosit şi de reprezentanţii partidului său în conducerea TVR pentru a opri materialele pe această temă, unul dintre aceştia, precizând Tănase, venind chiar la el acasă.„A doua zi, Oprea s-a văzut cu cei doi lideri ai PSD şi au hotărât lichidarea mea. E vorba de Ponta şi Dragnea. Este un amestec grosolan în libertatea presei din România, este un lucru inacceptabil”
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray