2020-08-13 05:58

Victor Ponta: În funcţie de succesul meu ca premier voi decide dacă voi mai face sau nu politică

 |  07:03
Victor Ponta: În funcţie de succesul meu ca premier voi decide dacă voi mai face sau nu politică

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă seara, că viaţa sa politică este legată de succesul său ca prim-ministru şi că va decide dacă va mai face sau nu politică în funcţie de cum va fi evaluată guvernarea din mandatul său.

"Viaţa mea politică este legată, inevitabil, de succesul meu ca prim-ministru şi al guvernării. După ce trece partea emoţională, cu siguranţă voi fi evaluat cum a fost guvernarea Ponta - bună, rea - şi în funcţie de asta o să mai şi fac sau nu politică, pentru că dacă impresia generală va fi că a fost bună, voi mai face politică, dacă nu, nu", a afirmat premierul Victor Ponta la B1 TV.

Prim-ministrul a mai spus că nu consideră că este nevoie să fie "resuscitat" după alegerile prezidenţiale pierdute la finele anului trecut.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-03Parerea ta...

ISTORIC
03 Mai 2015

Nu te obliga nimeni Fratiilii meu sa stai pe cuie , sa in infipt in perete . Nimeni nu este de neinlocuit . Deocamdata lucrurile si politica se afla sub control inca 5 ani . Oameni nostri au spus ca se afla sub control , inclusiv UNPR recunoste de colaborare .
ANONIM
03 Mai 2015

Trebuia sa formulezi INSUCCES pt ca "succesuri" in activitatea publica nu ai avut niciodata ca TE-AI NASCUT UN mare LINGAU si pervers veritabil .....................
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz