2020-07-05 20:39

Victor Ponta: În privinţa Codului fiscal să nu se vorbească după ureche sau după interese politice meschine

 |  11:51
Victor Ponta: În privinţa Codului fiscal să nu se vorbească după ureche sau după interese politice meschine

Premierul Victor Ponta a afirmat, miercuri, că este important ca în ceea ce privește politicile economice și sociale ale țării să se vorbească cu date certe şi nu „după ureche sau după interese politice meschine”.

"Este important ca în ceea ce privește politicile economice și sociale ale țării (inclusiv noul Cod fiscal) să vorbim cu date și informații certe / nu după ureche sau după interese politice meschine. Pentru întâlnirea de mâine a partidelor parlamentare este bine ca toți (și politicienii și politrucii) să citească datele oficiale pe primele 7 luni — excedent bugetar, încasări mai mari (în special din TVA), creștere netă a investițiilor și a exporturilor! 'It's the economy ??????' !", a scris premierul Victor Ponta, pe pagina sa de Facebook.

Prim-ministrul a mai menţionat că excedentul bugetar a ajuns la 1,06% din PIB, după primele șapte luni din 2015.

"Avem încasări mai mari ca anul trecut — veniturile la buget sunt cu 9,9% mai mari (în termeni nominali), iar la încasările din TVA s-a înregistrat o creștere de +15,5%! Totodată, avem o creștere semnificativă (+33,5% față de aceeași perioada din 2014) a cheltuielilor pentru proiecte cu finanțare din fonduri externe nerambursabile. Cheltuielile pentru investiții au fost cu 6% mai mari (nominal) față de anul precedent!", a completat premierul Victor Ponta. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-26Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
26 Aug 2015

SPUNEA PE VREMURI TOMA CARAGIU...."MA CINE MAMA DREAQU-L TINE PE ASTA-N BRATE"?....E VALABIL SI ASTAZI....CARE E EXPLICATIA CA ACEST CODOS PENAL NU E LA PARNAIE...DUPA TOATE PORCARIILE MAFIOTE PE CARE LE-A PATRONAT????....A DEPASIT ORICE MAFIOT CUNOSCUT IN SUMELE DELAPIDATE....SI TOTUSI NU E LA PARNAIE,CI NE TINE DISCURSURI SFORAITOARE..."DORMITI BINE BAIETI...MAFIA SE IMBOGATZESTE" CU MANUTZA BARONULUI ROSU VON-PONTA-HAUSEN-OGLU...O CIUDATENIE DE CREATURA CLEPTOMANA PRODUSA DE FEMEIA DE SERVICIU VIOLATA DE TOTI TRECATORII DE PE LANGA AMBASADA AZERBAIDJEANULUI...CAPITALISTUL DE CUMETRIE...TOVARASUL PUNKTE-PUNKTE...FARA NUME...PRECUM DRACUL...BLESTEMAT
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz