2020-08-10 19:07

Victor Ponta: Ipoteza că am plecat în Turcia pentru a scăpa de DNA - o imbecilitate susţinută de băsişti

 |  07:52
Victor Ponta: Ipoteza că am plecat în Turcia pentru a scăpa de DNA - o imbecilitate susţinută de băsişti

Premierul Victor Ponta a precizat că ipoteza potrivit căreia a plecat să se opereze în Turcia pentru a scăpa o perioadă de presiunea DNA este "o imbecilitate susţinută de băsişti". Ponta a ţinut să sublinieze că nu intenţionează se demisioneze de la şefia Guvernului.

Prim-ministrul a susţinut că s-a prezentat încă de la început pentru a fi audiat la DNA şi că avocatul său va prezenta şi luni documente procurorilor.

"Am auzit aceşti imbecili şi aceste imbecilităţi. Eu m-am prezentat la DNA în ziua în care m-a chemat procurorul. În săptămâna următoare, am prezentat documente. În toată această perioadă, avocatul meu - şi mâine de altfel - are toate documentele medicale, are documentele pe care mi le-au cerut de la cabinetul de avocat. Vorbim de un dosar care priveşte activitatea mea de avocat de acum opt ani, deci eu ce câştig, două săptămâni după un car de zile ? Este o imbecilitate pe care probabil trebuie să fii băsist ca să o susţii în continuare. Ce treaba are una cu alta?", a afirmat premierul Victor Ponta la Antena 3.

Prim-ministrul a reluat ideea că guvernele trebuie schimbate prin vot sau de către Parlament, regulă care nu trebuie schimbată.

"Dacă schimbăm această regulă şi dacă în România degeaba mai ai Parlament, degeaba mai ai Guvern, degeaba mai ai primari, degeaba mai ai preşedinţi de consilii judeţene, degeaba îi aleg oamenii în funcţiile alea - şi sigur tot oamenii pot să îi schimbe - atunci înseamnă că avem cu toţii o mare problemă. Nu este vorba de mine, de Victor Ponta, eu sunt doar poate cel mai cunoscut, e vorba de ce ne dorim să facem din această ţară. Poate nu are rost să mai facem alegeri atunci şi să spunem foarte clar că avem o democraţie originală", a completat premierul Victor Ponta.

Fiind întrebat dacă intenţionează să demisioneze din postul de prim-ministru în perioada în care Guvernul este condus de un premier interimar, Victor Ponta a spus că el poate pleca oricând, deoarece nu persoana sa este problema, dar că nu va renunţa la această funcţie.

"Problema nu-i persoana mea, problema este că nu există în acest moment o variantă la actualul Guvern. Ce să facem, să plecăm şi să zicem <<După noi potopul!>> ? Nu, n-am fost niciodată acest gen de om şi nu voi fi niciodată", a susţinut premierul Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-22Parerea ta...

ANONIM
22 Iun 2015

ORICUM IZMENARUL OPREA ARE DESTULE DEFECTE si ACUZE PENALE CARE NU-L RECOMANDA PT A DETINE nici O FUNCTIE PUBLICA DAR PE CEA DE PREMIER CU ATAT MAI PUTIN. INTRE NASUL IZMENARUL OPREA tradatorul si FINUL PINOKIO ponta FUGARULde DNA este vorba despre aplicarea unei combinatii MAFIOTE (DE CUMETRIE) in numele interesului national batjocorit de ticalosi. Daca JOHANNIS nu adopta DECIZIA potrivita, in legatura cu numirea si provizorie a unui premier din randul ministrilor RESPONSABILI si CAPABILI pe care ii are Guvernul IN ACEST MOMENT si pune botu la aceasta mizerabila combinatie periculoasa pt Ro ca STAT de DREPT CIVILIZAT atunci nu face doi bani ca PRESEDINTE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz