2020-06-02 18:53

Victor Ponta, IRONII la adresa lui Dacian Cioloș: ”Încearcă iar să ne prostească. MINTE-MĂ frumos”

 |  19:00
Victor Ponta, IRONII la adresa lui Dacian Cioloș: ”Încearcă iar să ne prostească. MINTE-MĂ frumos”

Victor Ponta îl atacă pe Dacian Cioloș susținând că aceia care „încearcă să ne prostească cu Cioloș cel “nou” si “de caracter” le recomandă melodia lui Ombladon: „Minte-mă frumos”.

Atacul lui Ponta nu pare întâmplător în condițiile în care Dacian Cioloș i-a încurcat planurile ca europarlamentarii Pro România să facă parte din grupul Renew Europe. 

Ponta face un inventar al funcțiilor deținute de Dacian Cioloș, menționând funcțiile de ministru al agriculturii în Guvernul Tăriceanu, comisar european propus de Guvernul Boc și premier numit de Klaus Iohannis. 

​„Cioloș a ajuns Prim Ministru după ce a vizitat Sediul PSD și s-a pupat cu Dragnea în fața siglei cu trei trandafiri - așa a primit voturile parlamentarilor PSD ( nu al meu) - bine le-a facut! Barna ne spune că dacă îl votăm Președinte o să îl pună iar pe Cioloș Prim Ministru/ având în vedere faptul că dupa magnifica Guvernare din 2016 a ajuns PSD la 46% aproape că îmi vine să îi urez “Succes”! (....) 

Celor care înca mai încearcă să ne prostească cu Cioloș cel “nou” si “de caracter”le recomand melodia lui Ombladon: „Minte-mă frumos””, a scris Ponta pe Facebook

Dacian Cioloș a declarat, vineri seară, că alianța USR-PLUS a stabilit ca Dan Barna să fie candidatul la alegerile prezidențiale, iar el să fie desemnat premier, după ce alianța 2020 USR-PLUS va ajunge la guvernare. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-20

In legatura cu acest articol...

Jocuri de CULISE în Coaliție. Dăncilă cere SPRIJINUL lui Tăriceanu pentru a CANDIDA

Ministrul Finanțelor propune bani ANTICIPAT pentru pensionari

DĂNCILĂ explică ce ar însemna pentru PSD un rezultat bun la prezidențiale

Lia Olguța VASILESCU, realeasă președinte al PSD Craiova, cu UNANIMITATE de voturi

DĂNCILĂ, despre viitorul comisar european din partea ROMÂNIEI: „Nu am discutat despre un nume, dar ar fi de preferat să fie femeie…”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine