2020-08-11 16:52

Victor Ponta îşi acordă nota 8 pentru anii de guvernare: Mă iau după calificativul pe care mi l-a dat mama mea

 |  10:06
Victor Ponta îşi acordă nota 8 pentru anii de guvernare: Mă iau după calificativul pe care mi l-a dat mama mea

Premierul Victor Ponta îşi acordă nota 8 pentru cei trei ani de guvernare, precizând că se ia după calificativul pe care i l-a dat anterior mama sa.

Fiind întrebat în cadrul unei emisiuni la B1 TV ce notă şi-ar da pentru cei trei ani de guvernare, Victor Ponta a spus: "Cu siguranţă sunt subiectiv, dar mă iau după mama mea, care, la o întrebare de acelaşi fel care i-a fost adresată, a spus, dacă nu mă înşel, 8. Doar nu m-aş apuca să-mi contrazic mama, iar ea cu siguranţă este mai obiectivă decât mine".

Premierul a mai precizat că cea mai mare nerealizare a sa, ca prim-ministru, este partea de infrastructură.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-03Parerea ta...

PANAIT
03 Mai 2015

UN S C A M A T O R ordinar..................................
ANONIM
03 Mai 2015

CONTEAZA GRADUL DE PERICOL SOCIAL si RISCUL de ascundere a adevarului a probelor???? si nu VIOLENTA ca ar folosi arme, copilotule, care faci parte din GROPARII FATALISTI ai Ro alaturi de raspopitul socru SARBU ILIE. "CORUPTIA - reprezinta acele fapte limitative reglementate de lege, precum luarea si darea de mita, primirea de foloase necuvenite, traficul de influenta etc.; constituie activitatile ilicite desfasurate in scopul obtinerii de avantaje materiale sau morale, a unor pozitii sociale sau politice inalte. Coruptia cuprinde incalcarea normelor referitoare la indatoririle functionarului public, precum si neindeplinirea obligatiilor legale de catre agentii economici, avand un grad sporit de periculozitate sociala, cu profunde consecinte negative asupra intregului sistem social. Exista mai multe tipuri de corupti, si anume: coruptie profesionala, economica sau criminalitate economico-financiara sau de afaceri, si coruptia politica, ce include diferite activitati cum ar fi finantarea ilegala a campaniilor electorale, promovarea cu precadere in functii guvernamentale a unor persoane numai pe criterii politice". DEMISIAAAAAAAAAAAAAAAAAA....................
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz