2020-08-13 00:46

Victor Ponta l-a propus pe Teodor Meleşcanu să preia conducerea MAE. Propunerea, transmisă preşedintelui Traian Băsescu

 |  14:16
Victor Ponta l-a propus pe Teodor Meleşcanu să preia conducerea MAE. Propunerea, transmisă preşedintelui Traian Băsescu

Premierul Victor Ponta a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că l-a propus pe Teodor Meleşcanu să preia conducerea Ministerului de Externe (MAE). Prim-ministrul a ţinut să precizeze că această propunere a fost transmisă preşedintelui Traian Băsescu.

Citeşte şi: 

Titus Corlăţean a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că a demisionat de la conducerea Ministerului de Externe (MAE). Corlăţean a ţinut să precizeze că nu poate accepta să încalce legea.

„L-am informat pe prim-ministrul României că am decis să îmi depun mandatul de ministru al Afacerilor Externe. Nu pot accepta să încalc legea, nu pot accepta ca instituţia Ministerului Afacerilor de Externe să fie obligată să încalce legea. Doresc să respect legea, şi am decis să îmi depun mandatul de ministru de Externe al României”, a declarat Titus Corlăţean, în cadrul unei conferinţe de presă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-10Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
10 Noi 2014

Este adevarat,Melescanu este un "securist din vechea garda" Dar este unul care stie ce mama dreaq trebuie sa faca prin ambasade ca sa mearga repede votul (adica mult mai bun decat papagalul de Corlatean) Nici mie nu prea-mi plac securistii deoarece sunt extrem de perversi,dar uneori ai nevoie de oameni capabili si nu ai incotro(mai ales la MAE unde colcaie de securisti) Pana la urma asta va intereseaza,sa voteze toata lumea cat mai repede,deci sa speram ca nu o sa mai fie cozi la vot
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz