2020-07-10 16:11

Victor Ponta: Majorarea salarială, DOAR pentru medici. Nu există fonduri şi pentru profesori şi poliţişti

 |  07:19
Victor Ponta: Majorarea salarială, DOAR pentru medici. Nu există fonduri şi pentru profesori şi poliţişti

Premierul Victor Ponta a precizat, marţi seara, că majorarea salarială se va face "deocamdată doar pentru medici", în condiţiile în care şi profesorii şi poliţiştii au cerut creşteri salariale.

Victor Ponta a afirmat, în cadrul unei emisiuni la România TV, că "deocamdată" măriri salariale se pot face doar în sistemul medical.

"Atunci când a fost vorba despre măririle la profesori, pe care le primesc anul asta, medicii nu au fost contra. Acum, când avem posibilitatea, prin economii în sistem, cred că aşa este corect faţă de medici. În rest, toată lumea îşi doreşte un salariu mai mare. Deocamdată se poate doar pentru medici. Azi, cu banii pe care îi avem putem să majorăm pentru medici, aşa cum anul trecut am făcut pentru profesori. Când se poate, se poate", a explicat premierul.

Victor Ponta a anunţat, marţi, că va fi adoptată o OUG care prevede majorarea cu 25 la sută a salariilor pentru tot personalul sanitar, începând cu 1 octombrie.

"Putem de la 1 octombrie să aplicăm o creştere de 25% la salariul actual pentru tot personalul din sistemul medical", a afirmat premierul Victor Ponta.

Prim-ministrul a ţinut să precizeze că impactul bugetar anual al acestor majorări salariale este în jurul sumei de 1,7 miliarde lei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz