2019-11-22 05:06

Victor Ponta, mesaj FERM: ”Nu vom susține un guvern monocolor PNL”

 |  23:35
Victor Ponta, mesaj FERM: ”Nu vom susține un guvern monocolor PNL”

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat, luni seara, la Digi24, că nu va susține un guvern PNL și a spus că nu vede cum poate să guverneze un executiv monocolor care are numai 100 de parlamentari din 465.

„Reprezint niște alegători și un electorat de centru-stânga, care nu își dorește un guvern PNL”, a punctat Victor Ponta. „Nu-l văd, în acest moment, un proiect de succes”, a adăugat Victor Ponta.

Liderul Pro România a confirmat că a avut în cursul zilei o întâlnire la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis, precizând că au avut o discuție „clară și scurtă”.  Președintele „urmează să facă mâine (marți - n.r.) anunțul privind primul-ministru și să vedem ce se întâmplă”, a mai spus Victor Ponta. El a precizat că nu i s-a cerut să susțină un guvern monocolor PNL și, de altfel, nici n-o va face.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-14Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray