2020-07-07 15:34

Victor Ponta: Nimeni nu i-a în seamă tragedia bebeluşilor. Nu e un interes politic direct

 |  10:36
Victor Ponta: Nimeni nu i-a în seamă tragedia bebeluşilor. Nu e un interes politic direct

Victor Ponta a afirmat miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, referitor la situaţia bebeluşilor din Argeş internaţi la Spitalul Marie Curie, că nimeni nu ia în seamă această tragedie, în condiţiile în care nu este un interes politic direct.

"Cred că această tragedie întrece orice altă știre sau eveniment! Și ar trebui cu adevărat să fie făcute eforturi uriașe, să oprim cumva această serie neagră, să aflăm adevărul, să stabilim responsabilități și să luăm măsuri serioase ca așa ceva să nu mai fie posibil în viitor! Și totuși constat cu mare amărăciune că, nefiind un interes politic direct (așa cum a fost la 'Colectiv') , de fapt nimeni nu ia în seamă această tragedie! Nimeni nu se mobilizează, nimeni nu cere informații sau măsuri concrete, nimeni nu protestează și nimeni nu depune o floare! Nu s-a deschis nicio anchetă penală și nimeni nu cere să vină procurorii!!!", a scris Victor Ponta.

Fostul premier a susţinut că „toți cei cu interesele politice (pardon, cu marile idealuri) din noiembrie pur și simplu nu dau doi bani”.

"Nu îi mai vizitează la spital nici președintele, nici nu ne mai spune că știe el cine i-a ucis pe copii, nici că trebuiau să moară ca să ... Acum toți cei cu interesele politice (pardon, cu marile idealuri) din noiembrie pur și simplu nu dau doi bani! De fapt nu trebuie deranjat Moșierul pentru moartea câtorva copii de iobagi! (sau cum spunea, cinic, dar adevărat, într-un comentariu cineva mai jos 'ce treabă are cu copiii, dacă se dărâmau niște case sigur intervenea'). Eu încă sper că există România dincolo de manipulări și interese meschine și că putem face ceva pentru aceste victime cu adevărat inocente!", a preiczat Victor Ponta. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-02-17

In legatura cu acest articol...

Starea copiilor cu sindrom hemolitic-uremic internaţi la Spitalul Marie Curie

Încă un bebeluș a decedat la Marie Curie

Medic de la Marie Curie: Va fi extrem de greu de dovedit cauza exactă a bolii bebeluşilor

Europarlamentarii PSD fac apel la Guvern: Să ceară sprijin european în cazul bebeluşilor din Argeş

Cazul bebeluşilor din Argeş. Corpul de control al premierului face verificări
Parerea ta...

UNUL
17 Feb 2016

S-a trezit producatorul de tragedii Victor Ponta zis si Plagiatorul sa vorbeasca. Din cauza ta, au ramas foarte multi oameni fara locuri de munca. Ai infiintat ASF-ul, ai pus sefi pe Ruasanu si apoi pe Negritoiu, doi penali unul dovedit si altul urmeaza, care au eliminat profesionostii care existau in domeniul asigurarilor care a lasat numai incompetenti la ASF si Fondul de Garantare a Asiguratilor. Numai lepre de oameni, informatori si tradatori au ramas in aceste institutii cu salarii nesimtite.
UN CETATEAN
17 Feb 2016

Nu presedintele trebuie sa raspunda pentru toate neajunsurile din tara. De aceea sunt ministri si guvern. Ponta si-a inceput campania electorala ca si alti politiiceni si primari din PSD si UNPR. Ar merita amenzi serioase, si asa ar fi bani pentru a acoperi alte nevoi sociale.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz