2019-10-23 03:57

Victor Ponta nu CEDEAZĂ: ”Dragnea e MINCINOSUL național, vorbea în oglindă”

 |  23:52
Victor Ponta nu CEDEAZĂ: ”Dragnea e MINCINOSUL național, vorbea în oglindă”

Fostul premier Victor Ponta a răspuns acuzaţiilor liderului PSD după ce Liviu Dragnea a spus că nu îi place să converseze cu turnătorii şi şantajaştii. Ponta a precizat că Dragnea vorba "în oglindă" şi că acesta o avea drept prietenă în DNA pe Laura Codruţa Kovesi.

"Vorbea în oglindă Dragnea, care e mincinosul naţional. Aţi văzut, a zis că am denunţ, aţi văzut că nu e niciun denunţ", a declarat, luni seară, fostul premier, la ieşirea de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Întrebat dacă are "prietene la DNA", Victor Ponta a răspuns: "Doar domnul Dragnea. Cred că o are pe doamna Kovesi. Dar s-ar putea să nu mai ţină mult. A fost numai a lui Dragnea (prietenă -n.r.). Era iubire acolo".

Reacţia fostului lider de la Palatul Victoria vine după ce Liviu Dragnea a precizat, luni, că Victor Ponta i-a făcut o plângere penală în care îl acuză de intimidarea martorilor, urmând sfatul celor două prietene pe care le are în DNA, el arătând că nu îi place să converseze cu turnătorii şi şantajaştii şi că Ponta „nu ştie în ce s-a băgat”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-02-06Parerea ta...

PLAGIATORUL CORUPT.
06 Feb 2018

Si plagiatorul corupt si drak-nea sunt la fel de. mincinosi si de corupti ca intreaga organizatie mafiota psd. Niste secaturi care se bat pe ciolan.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
06 Feb 2018

ponta e mic copil pe langa mafiotul drac-nea,stie el ceva///asa la o vedere de ansamblu toti sunt niste mafioti,si fostul pdl si acualul psd...........dupa parerea mea sunt aceeasi caracatita,iar drac-nea e din clica portokalie impreuna cu ceilalti care s-au facut psd-isti dupa 2009
MIKIM
06 Feb 2018

Doua zdrente, vorba filozofului Jiji.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray