2020-08-11 16:52

Proiectul UDMR privind autonomia. Victor Ponta nu este de acord ca Parlamentul să-l adopte

 |  07:23
Proiectul UDMR privind autonomia. Victor Ponta nu este de acord ca Parlamentul să-l adopte

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că nu a discutat cu liderii UDMR despre proiectul de lege privind autonomia. Prim-ministrul a ţinut să precizeze că nu va fi de acord ca Parlamentul să adopte acest act normativ.

Fiind întrebat dacă a avut discuţii cu liderii UDMR despre proiectul privind autonomia, Victor Ponta a răspuns negativ. Chestionat în continuare dacă va fi de acord cu adoptarea de către Parlament a acestui proiect, premierul a spus că nu.

„Nu. Cam cât de clar trebuie să vă răspund?”, a precizat premierul Victor Ponta.

În ceea ce priveşte portofoliul de la Cultură, prim-ministrul a afirmat că UDMR nu i-a transmis până în prezent vreo propunere.

„Când o să-mi facă o propunere, atunci o să o transmit mai departe. Nu mi-au făcut până acum o propunere”, a spus premierul Victor Ponta.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor a declarat, joi, că documentul privind autonomia va fi înmânat în zilele următoare şi organizaţiilor teritoriale ale Uniunii.

"Colegii mei din grupurile parlamentare reunite ale UDMR au primit, joi, ultima variantă a proiectului de autonomie, urmează câteva zile în care pot veni cu amendamente, suntem în dezbaterea noastră internă. Vom finaliza proiectul după dezbaterea noastră internă şi vom lua o decizie după prima săptămâna din septembrie şi vom pune proiectul în dezbatere publică. Documentul îl vor primi şi organizaţiile noastre în aceste zile", a precizat preşedintele UDMR, Kelemen Hunor. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-04Parerea ta...

CE DEZBATERE PUBLICA?
04 Sep 2014

Nici n-ar trebui sa intre in discutie asa-ceva! Astia-s bolnavi la cap! Pretentii la Tonta, n-am! E BOU din nascare! A donat el meleoane pe la manastiri sa-l protejeze Domnul, dar sper sa-si rupa gatul, daca crede ca poate fi si de partea diavolului si de partea Domnului...
MARINELU
04 Sep 2014

Curvasaria politica nu are limite.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz