2019-10-23 03:11

Victor Ponta: Nu trebuie sa asistăm cinic şi egoist la dezastrul produs de echipa Dăncilă - Dragnea

 |  11:45
Victor Ponta: Nu trebuie sa asistăm cinic şi egoist la dezastrul produs de echipa Dăncilă - Dragnea

Fostul premier, Victor Ponta, lansează un apel fără precedent după remanierile din guvernul Dăncilă.

"Romania se pregateste sa preia la 1 Ianuarie presedintia semestriala Consiliului Uniunii Europene / Doamna Viorica Dancila si “Echipa” guvernamentala a Dlui Liviu Dragnea vor reprezenta Romania timp de 6 luni in toate procesele de coordonare a activitatii europene ( BREXIT, viitorul buget al UE, migratia , piata europeana a muncii, armata europeana, securitatea energetica, schimbarile climatice samd ) - in plus va gestiona si perioada de alegeri pentru Parlamentul European si o noua Comisie !!!!

Preocuparea principala a Partidului ProRomania va fi in aceste 6 luni in directia sprijinirii pozitiilor si intereselor nationale ale Romaniei pe plan european / cu resurse umane , initiative si proiecte concrete si suport politic / Echipa ProRomania considera ca sunt cativa ( foarte putini din pacate) romani - ministrii Teodor Melescanu si George Ciamba , comisarul european Corina Cretu sau ambasadorul nostru la UE Luminita Odobescu - capabili sa “repare” si sa salveze imaginea tarii noastre in fata gravelor prejudicii cauzate de incultura, incompetenta si impostura Premierului si a restului evhipei guvernamentale.

Cred ca este datoria ProRomania dar si a celorlalte forte politice , a Presedintelui si a institutiilor Statului ca , timp de 6 luni, sa puna impreuna toate resursele pozitive disponibile pentru a salva pozitiq si imaginea Romaniei in Europa / nu trebuie sa asiatam cinic si egoist la dezastrul produs de Echipa “Dancila - Dragnea” ; in final rusinea lor se va reflecta asupra intregii tari iar nota de plata o vom platii cu totii / Situatia din PSD este, pana la urma, problema actualilor conducatori ai Partidului si ai celor care ii accepta fara sa faca nimic - cel care asista pasiv la abuzuri este complice si mu victima / Liviu Dragnea speculeaza foarte bine pe de o parte lasitatea, oportunismul si lacomia celor care sunt numiti in functii si, pe de alta parte, lipsa de viziune , de curaj si de leadership a “opozantilor” sai ( cu singura exceptie reprezentata de Gabriela Firea) ; in plus foloseste eficient reteaua mafiota a “vanatorilor” de pe terenurile TELDRUM pentru a deturna banii publici si a-i folosi pentru a cumpara mass media si sprijin politic ; faptul ca actualii lideri sunt toti “traseisti” veniti din alte partide explica lipsa totala a unei ideologii si a unor valori sanatoase ; avand ca unic program de guvernare schimbarea legilor penale pentru a-i scapa pe cativa de inchisoare este o strategie cinica si, in final, pierzatoare - dar acum este Partidul lor si fac ce vor ei cu acesta.

Atata timp cat acest grup de indivizi asigura insa conducerea Guvernului, a Parlamentului, a multor institutii publice ( Curtea de Conturi, ASF, CNA etc) si, timp de 6 luni , a Consiliului UE problema lor devine problema noastra - nu trebuie sa asistam pasiv la ce se intampla pentru ca pretul va fi urias pentru viitorul tarii noastre.

La ProRomania suntem pregatiti cu oameni si proiecte pentru cele 6 luni de Presedintie a UE / speram insa sa nu fim singuri in acest efort - doar unirea fortelor pozitive ne poate salva! Trebuie sa fim toti ProRomania!", scrie Victor Ponta pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-20Parerea ta...

ANONIM
20 Noi 2018

Puie ,ai intrat in caruselul prostilor dementi Asa spunea si Sasul despre tine ca ai o palarie prea mare Ai uitat asa i !Sunteti la fel toti !
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ponta, ca simbol Cel mai mare partid din România, PSD, a avut tot timpul o problemă cu liderii, pentru că ori nu a prea avut de unde să aleagă oameni moderni, vizionari ori cei care erau în regulă nu au fost lăsați să urce. Și acum Dragnea confirmă din plin această situație declarându-l „simbol al partidului” pe Victor Ponta. De altfel nici nu prea greșește. „Cum e turcul, și pistolul”, în cazul de față devine „Cum e simbolul, și partidul”
25 Aug 2016 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray