2020-07-07 09:33

Victor Ponta: Nu vreau să mai candidez pentru funcţia de premier. Există colegi în coaliţie care pot conduce Guvernul

 |  07:01
Victor Ponta: Nu vreau să mai candidez pentru funcţia de premier. Există colegi în coaliţie care pot conduce Guvernul

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că nu vrea să mai candideze în 2016 pentru funcţia de prim-ministru. Ponta a susţinut că există mulţi colegi în coaliţia de guvernare care pot să conducă Guvernul.

"Nu mai candidez în 2016 să fiu prim-ministru, chiar vreau să fac lucrurile bune, 5 ani de zile cred că reprezintă un mandat important", a afirmat premierul Victor Ponta.

Fiind întrebat dacă nu-şi mai doreşte niciodată să fie premier, Victor Ponta a spus: "Niciodată nu se spune niciodată".

Prim-ministrul şi-a exprimat dorinţa ca partidele din actuala coaliţie de guvernare să câştige anul viitor din nou majoritatea parlamentară.

„În 2016 vreau să câştigăm împreună cu UNPR şi cu ALDE din nou majoritatea şi sunt colegi care pot să conducă Guvernul", a afirmat premierul Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-28Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
28 Iul 2015

CE COINCIDENTA>>>>>NICI MAZARE NU MAI VREA LA PRIMARIE>>>>NICI BIN LADEN NU MAI VREA SA FIE SEF LA PSD>>>>TRAIM VREMURI NOI>>>>>>>DAR FARA VOI>>>>>EXACT CUM A SPUS MIHAIL GORBACIOV-"CINE NU TINE PAS CU VREMURILE,VA FI MATURT DE ISTORIE">>>>>>E VALABIL SI PENTRU VOI>>>>>GUNOAIE TERORISTE>>>POPORUL ROMAN VREA LIBERTATE,NU DEMOCRATURA VOASTRA DE TIP KIM-JONG TONTALIEV>>>>SIKTIR IN KOREEA,JAVRA SPURCATA,PUI DE NAPARCA
STRATEG
28 Iul 2015

A fost pregatit 15 ani , din umbra , sa predat afacerile si jmenirile . Este cam greu sa vina unul din umbra , fara lectia invatata . Si-a facut plinul .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz