2019-12-15 17:32

Victor Ponta: Opinia unanimă a PSD - continuarea guvernării

 |  14:19
Victor Ponta: Opinia unanimă a PSD - continuarea guvernării

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că opinia unanimă din cadrul Comitetului Executiv Național al PSD a fost în social-democraţii trebuie să continue guvernarea deoarece este una bună.

„Am discutat și cu domnul Oprea, astăzi ne vedem la coaliție, am vorbit și cu domnul Tăriceanu. Important este că toate lucrurile bune pe care le-am făcut... Vine toamna, vine iarna, să avem stabilitate. (...) Opinia unanimă este că trebuie să ne continuăm guvernarea, pentru că este o guvernare bună. Nici măcar cei de la PNL nu spun că nu este o guvernare bună. Toată lumea este de acord că din punct de vedere economic și social ne facem treaba", a afirmat Victor Ponta, la Palatul Parlamentului, transmite Agerpres.

În ceea ce priveşte susținerea din interiorul coaliției, premierul a spus că "lucrurile sunt foarte clare".

Prim-ministrul a precizat că a mai avut o discuţie cu președintele Klaus Iohannis, imediat după ce şeful statului i-a cerut din nou demisia.

"Am discutat cu președintele, o să discutăm din nou pentru că mâine avem ședința de Guvern cu Republica Moldova și sunt câteva acțiuni de sprijin pentru Moldova în care este nevoie de Guvern, de Parlament și asta o să și prezint liderilor coaliției și după care și liderii opoziției să fie informați și inclusiv președintele. Tot ceea ce dezbatem mâine și hotărâm mâine că ajutăm Republica Moldova trebuie să reprezinte un acord politic între Guvern, Parlament și președinte. De asemenea, astăzi (luni — n.r.) am discutat cu domnul vicepremier Oprea despre Consiliul JAI de mâine (marți — n.r.). Sigur poimâine (miercuri — n.r.) va fi Consiliul European la care va merge președintele, despre pregătirea noastră pentru tot ce înseamnă provocări în acest moment ale crizei refugiaților", a precizat premierul Victor Ponta.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-21

In legatura cu acest articol...

Călin Popescu-Tăriceanu refuză să discute cu Blaga şi Gorghiu

Dan Şova nu vede motivul pentru care Ponta ar trebui să demisioneze

Victor Ponta: Guvernul se bazează pe susţinerea UNPR la moţiunea de cenzură

Liviu Dragnea: PSD face calcule pentru a rămâne la guvernare
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray