2020-05-31 13:33

Victor Ponta: PSD nu mai convoacă Congresul în luna martie

 |  13:49
Victor Ponta: PSD nu mai convoacă Congresul în luna martie

Premierul Victor Ponta, a declarat, luni, după şedinţa BPN a PSD, că nu va mai fi convocat Congresul în luna martie, aşa cum anunţase iniţial, ci doar Consiliul Naţional.

În cadrul acestui forum se va dezbate agenda politică a partidului până în 2019 şi se vor face alegeri pentru noua conducere.

Victor Ponta a precizat că în 30 şi 31 ianuarie va fi convocat CExN al PSD, împreună cu grupurile parlamentare, pentru a stabili liniile prioritare, agenda politică a anului 2015 şi acţiunile parlamentare. De asemenea, la începutul lunii martie va fi convocată Liga aleşilor locali PSD.

Premierul a mai afirmat că în 20 şi 21 martie va fi convocat Consiliu Naţional, care va dezbate agenda politică a PSD până 2019, va dezbate modificările la Statut şi va alege şi preşedintele acestui for.

Fiind întrebat dacă, în aceste condiţii, Congresul nu va mai fi convocat în luna martie, aşa cum s-a anunţat iniţial, Victor Ponta a spus că, potrivit statutului, Consiliul Naţional este forul care va convoca Congresul.

Premierul Victor Ponta a menţionat, răspunzând unei întrebări, că analiza referitoare la eşecul PSD din alegerile prezidenţiale va fi făcută în toate reuniunile forurilor partidului care urmează a fi convocate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine