2019-07-15 21:18

Victor Ponta RĂSPUNDE propunerilor venite din PSD: ”Nu suntem de vânzare”

 |  21:46
Victor Ponta RĂSPUNDE propunerilor venite din PSD: ”Nu suntem de vânzare”

Fostul premier Victor Ponta spune că atât el, cât şi fostul ministru Sorin Cîmpeanu au fost sunaţi de membri PSD pentru a li propune diverse funcţii în Guvernul PSD-ALDE. Fostul premier a precizat că a refuzat propunerile social-democraţilor.

”Pe Sorin Cîmpeanu îl sună zi de zi toți pesediștii dacă nu vrea să vină în Guvernul PSD. Ne vor pe toți. Am primit și eu o groază de propuneri. Să ne întâlnim să ne împăcăm, să ne vedem, să discutăm. Dl Dragnea a constatat că majoritatea oamenilor politici pot fi cumpărați cu o funcție. Ce nu a înțeles e că nouă, celor de la Pro România, nu are ce să ne ofere și că nu suntem de vânzare”, a spus Ponta.

„Eu vorbesc de cei din jurul dnului Dragnea care umblă peste tot, de la nivelul de Pro România până la nivelul de consilieri generali cu tot felul de propuneri. Ce să-mi dea, un contract cu Tel Drum, o funcție de ministru? Le-am spus că au greșit destinația”, a adăugat el.

Victor Ponta a fost prim-ministrul României din partea PSD din 2012 până în 2015. A demisionat în urma protestelor ample care au avut loc în toată ţara după incendiul din clubul Colectiv. Ruptura sa de PSD, partid pe care l-a condus timp de cinci ani, a venit în 2017, în urma unui conflict cu Liviu Dragnea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-20Parerea ta...

ANONIM
21 Oct 2018

Aceasta javră este VANDUTA de mult
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Avem Grindeanu, așteptăm Guvern Avem premier, dar nu avem încă Guvern. În penultima zi a anului, când este deja prea târziu pentru a mai avea un Executiv funcțional PSD-ALDE care să mai decidă ceva în 2016, președintele Iohannis l-a desemnat ca prim-ministru pe Sorin Grindeanu, a doua propunere scoasă din mânecă de Liviu Dragnea
30 Dec 2016
Consultări pe capul lui Ponta Doar grupul (cât o mai fi din el) condus de premierul Ponta şi grupul format din PLR şi PC (ALDE), a cărui portavoce este Călin Popescu Tăriceanu, mai susţin Codul Fiscal şi resping consultările între partide
09 Aug 2015

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray