2019-10-21 13:04

Victor Ponta, reacție după ce Corina Crețu a lăsat PSD pentru Pro România: O veste extraordinară

 |  12:00
Victor Ponta, reacție după ce Corina Crețu a lăsat PSD pentru Pro România: O veste extraordinară

Liderul Pro România Victor Ponta salută decizia Corinei Crețu de a candida la alegerile europarlamentare din partea partidului său.

„Candidatii PRO Romania pentru Parlamentul European trebuie sa fie PROfesionisti , PRO Europa si PRO Dezvoltare si Progresul Romaniei!

OFICIAL Corina Crețu lasă PSD: 'Candidez pentru alegerile pentru Parlamentul European din partea Pro România! E o delimitare clară de actuala conducere a PSD'

Corina Cretu indeplineste cu siguranta aceste criterii: decizia de a candida din partea PRO Romania este o veste extraordinar de buna pentru cei care care cred in proiectul nostru ( si inca un mesaj de alarma pentru toti cei care au crezut si au votat PSD in speranta unei guvernari competente si social democrate ca in 2000-2004 si 2012 - 2015 - fiind acum rusinati si dezamagiti de o guvernare dezastruoasa si de directia imprimata de fostii PD isti si PRM isti care au pus mana pe Partid)!

Succes Corina ! Succes PRO Romania!”, scrie Victor Ponta pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-18Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Pontificarea României. Trăiască lupta pentru debăsificare! Iniţiat de Dan Şova, care nu a priceput nimic din vizita de reeducare la Muzeul Holocaustului, Victor Ponta a comparat ultimii zece ani din istoria noastră, în care a fost ministru şi prim-ministru, cu perioada nazistă. Ocazie cu care şi-a lansat şi programul politic de candidat la preşedinţie: debăsificarea ţării. Anunţul a fost făcut la Antena 3, în spaţiul aerian al căreia nici muştele nu o să mai aibă voie să bâzâie când se scălâmbăie Mircea Badea
09 Sep 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray