2020-07-11 02:09

Victor Ponta: România are sprijinul Comisiei Europene şi a Parlamentului European pentru aderarea la spaţiul Schengen

 |  07:08
Victor Ponta: România are sprijinul Comisiei Europene şi a Parlamentului European pentru aderarea la spaţiul Schengen

Premierul Victor Ponta a declarat marți că România are sprijinul Comisiei Europene (CE) și al Parlamentului European (PE) în privința aderării la spațiul Schengen. Ponta a precizat totodată că ţara noastră trebuie să mai convingă " una sau două țări membre" care încă "au rețineri" în această privință.

"Am discutat și despre MCV și Schengen, dar acolo deja lucrurile sunt știute, pozițiile noastre. Sprijinul, atât la nivelul Comisiei Europene cât și la conducerea Parlamentului European există, mai rămâne să convingem una sau două țări membre care încă au rețineri față de acest lucru", a precizat premierul Victor Ponta la finalul vizitei de lucru pe care a efectuat-o marți la Strasbourg.

Victor Ponta a avut întrevederi cu președintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, cu președintele Parlamentului European Martin Schulz, cu prim-vicepreședintele CE, Frans Timmermans, cu vicepreședintele CE Jyrki Katainen dar și cu comisarii europeni pe Justiție, Vera Jourova, pe Concurență, Margrethe Vestager și pe Dezvoltare Regională, Corina Crețu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-29Parerea ta...

BIBICU
29 Apr 2015

TOTDEAUNA Ro a avut si are sprijinul UE si PE, pentru aderarea la spaţiul Schengen, dar nu l-a avut si nu il are din partea CLASEI POLITICE (formata din grupari infractionale de crima organizata) si implicit din partea autoritatilor statului roman, unde predomina in structurile lor BASTARZII.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz