2020-05-31 13:38

Victor Ponta: România va face o greșeală dacă își va închide producția de energie electrică pe bază de cărbune

 |  09:36
Victor Ponta: România va face o greșeală dacă își va închide producția de energie electrică pe bază de cărbune

Victor Ponta a declarat joi seara, la Hunedoara, că România va face o greșeală dacă își va închide producția de energie electrică pe bază de cărbune. În opinia fostului premier, atât Complexul Energetic Hunedoara, cât și Complexul Energetic Oltenia ar trebui să-și continue activitatea în viitor.

"Eu am crezut, ca prim ministru, și cred și astăzi, că dacă România își închide producția de energie pe cărbune face cea mai mare greșeală și cel mai mare rău. (...) În primul rând, sunt locurile de muncă pentru cele două județe (Hunedoara și Gorj, n.r.), dar eu vorbesc și de interesul național: o să stăm tot timpul să importăm energie (...) din alte țări și o să așteptăm să vedem plouă, ca să avem energie hidro, sau bate vântul ca să avem energie eoliană? Orice țară puternică și care stă pe picioarele ei trebuie să aibă energie electrică pe cărbune, mai ales când ai resursa așa cum o avem noi în această zonă', a afirmat Victor Ponta, potrivit Agerpres.

Acesta este de părere că un viitor guvern PSD va trebui să continue programele de modernizare care pot oferi 'o speranță' oamenilor din județele Hunedoara și Gorj pentru următorii 10-20 de ani.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-11-11Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
11 Noi 2016

CEA MAI TARE AFACERE IN ROMANIA E PRODUCTIA DE SPAGA LA HECTAR>>>>STIMATI TOVARASI SI PRETINI>>>>EU TOVARASUL PINOKIO-KIMJONG-ASHALISALAMDANAM VA TRANSMIT DIN DUBAI>>>>CIOROI SA FII DAR GEAMANTANE CU PARAI....SA AI......DE LA FRAIERII CARE STAU IN MINA DE CARBUNE SI MOR CA SOBOLANII PENTRU CA NOI....CAPITALISTII-CIORDITORI KUSHER SI CURVELE LUI BIVOLARU (TOT "KUSHER") SA BEM SAMPANIE DE 3000DE DOLARI CU TERORISTII "KUSHER"ALQAIDA SI FRATII MUSULMANI>>>>>>>>>>>>ALLAHU AKBAR....NE VEDEM LA MOSCHEIA DIN COTROCENI SAU LA CEA DIN CORNU......HA HA HA STUPID PEOPLE....HA HA HA V-AM CURUIT PROSTILOR....HA HA HA TRAILES BAHTALO....HA HA HA
ORL
11 Noi 2016

NICI EL NU CREDE : ÎI POPULISTĂ !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine