2019-11-13 05:14

Victor Ponta s-a RĂZGÂNDIT. Ce condiții pune pentru votarea Guvernului Orban

 |  22:56
Victor Ponta s-a RĂZGÂNDIT. Ce condiții pune pentru votarea Guvernului Orban

Deși a susținut după negocierile din Parlament că partidul său nu va vota Guvernul Orban, Victor Ponta pare că s-a răzgândit. Liderul ProRomânia așteaptă acum finalizarea audierilor din comisii a miniștrilor propuși de liberali.

”Dupa cum ati vazut azi la comisii, am votat unde au fost oameni de buna calitate, sigur il votam maine pe Aurescu, pe domnul Ciuca eu l-am propus, nu o sa ma dau peste cap, unde sunt ministri care au probleme, maine nu stiu daca va fi respins un ministru, absolut toti ministri respinsi au fost inlocuiti.

Asteptam ca Orban sa-i schimbe pe cei respinsi și o sa decidem mai departe.

Orban pana in acest moment nu ne a convins, vrea sa fie pt PNL dar PNL nu e toata Romania, nu suntem intr o perioada buna, in 2016 era deficit mic, erau bani, ne trebuie cineva care sa ne scoata din criza, nu pot sa-l votez daca nu m-a convins” a declarat Victor Ponta la RomaniaTV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-30Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Fuga de (la) guvernare. Totuși, cine câștigă? Proaspăt părăsită și jignită de fostul coleg de căsnicie politică, Viorica Dăncilă își plânge pe umărul jurnaliștilor drama femeii abandonate, își pune armura de președinte dur de partid și promite să respecte în continuare Sfântul Program de Guvernare, lăsat cu limbă de moarte de Liviu Dragnea
29 Aug 2019 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray