2020-07-03 14:38

Victor Ponta: Traian Băsescu a contestat propunerea Corinei Creţu pentru funcţia de comisar european. Ruşinos!

 |  13:11
Victor Ponta: Traian Băsescu a contestat propunerea Corinei Creţu pentru funcţia de comisar european. Ruşinos!

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la începutul şedinţei de Guvern, că preşedintele Traian Băsescu a contestat propunerea Corinei Creţu pentru funcţia de comisar european. Prim-ministrul a ţinut să precizeze că dacă România nu va primi "cel mai important portfoliu", care fusese negociat deja, va fi cel mai ruşinos moment pentru ţara noastră.

Premierul Victor Ponta a mai spus că atitudinea şefului statului şi a opoziţiei este cel mai nefericit caz pe care îl cunoaşte.

"România a obţinut în urma negocierilor un portofoliu extrem de important, din punctul meu de vedere cel mai important, după care, tot din România, aseară domnul Băsescu a contestat să nu..., liderii opoziţiei au trimis scrisori să nu primim un portofoliu important. Important e să moară capra românească, că nu e susţinută de domnul Băsescu sau de domnul Iohannis sau de domnul Blaga. Dacă se va întâmpla aşa, vreau să vă spun că este cel mai ruşinos posibil moment pentru România", a precizat premierul Victor Ponta.

Corina Creţu ar urma să devină comisar european pentru ajutor umanitar, în echipa condusă de Jean Claude Juncker, conform Euractiv. În lista publicată de Euractiv, din partea României sunt trecute cu semnul întrebării ambele propuneri pentru postul de comisar, Dacian Cioloş şi Corina Creţu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-04Parerea ta...

DAR DE CE NUMAI EA?!
05 Sep 2014

Blonda asta la engleza vorbita, tot se mai impiedica, chiar daca a pupat loc in UE de multi ani...se poticneste, tot din 2 in 2! Vorbeste ca un rus sau ca un arab care a invatat engleza! Sa mai stea naibii acasa, si sa mai lase si pe altii, ce?! raguseste? Ii cade parul din cap sau de pe picioare?! O maimutica psd-sta frustrata, caruia ii intra bretonu'galben in ochi, asta vad eu...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz