2020-07-08 18:41

Victor Ponta: Vom participa la consultările de la Cotroceni

 |  18:52
Victor Ponta: Vom participa la consultările de la Cotroceni

Prim-ministrul României, Victor Ponta, a confirmat participarea PSD la consultările organizate săptămâna viitoare de Președinție. Potrivit liderului social-democrat, PSD va veni cu propriile sa propuneri.

Președintele PSD, Victor Ponta, a anunțat vineri că social-democrații vor lua parte la consultările de la Cotroceni privind reducerea numărului de parlamentari, informează Mediafax. „Mergem cu propunerile noastre, care ţin de modul de alegere a Parlamentului, şi anume reducerea numărului de parlamentari. Mergem să ne spunem punctele de vedere, după care, în comisia parlamentară specială, reprezentanţii noştri vor merge în direcţia stabilită”, a precizat premierul.

Președintele Klaus Iohannis a invitat partidele politice pentru consultări pe teme precum votul în diaspora, finanțarea campaniilor electorale și a partidelor, ridicarea imunității electorale. Conform Administrației Prezidențiale, fiecare partid va sta o oră la discuții cu președintele Iohannis. PSD va intra la consultări la ora 10.00.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz