2020-05-25 09:23

Victor Ponta vrea să se retragă din prima linie a vieţii politice

 |  06:58
Victor Ponta vrea să se retragă din prima linie a vieţii politice

Premierul Victor Ponta a afirmat, marţi seară, că vrea să se retragă din prima linie a vieţii politice, el dorind să mai candideze doar pentru un nou mandat de deputat.

"Voi candida probabil alături de echipa cu care am fost în ultimii 15 ani, în judeţul Gorj, pentru funcţia de deputat. Pentru alte funcţii în stat, nu. Cred că o perioadă în care să nu fiu în prima linie, în care să învăţ şi din lucrurile bune şi din greşelile mele îmi va prinde foarte bine", a precizat premierul Victor Ponta, în cadrul unei emisiuni la Antena 3.

Prim-ministrul a mai spus că obiectivul principal este să recupereze timpul pe care nu l-a petrecut cu cei doi copii ai săi, Irina şi cu Andrei, dar şi cu soţia sa Daciana.

"Obiectivul principal este să recuperez în mică parte timpul pe care nu l-am petrecut cu Irina şi cu Andrei în anii aceştia şi cu Daciana. Ei au avut cel mai mult de suferit în anii aceştia de activitate politică în prima linie. Nu o să pot să recuperez tot, dar în mică măsură să recuperez ce am pierdut", a explicat premierul.

Victor Ponta a fost deputat de Gorj în legislaturile 2004-2008, 2008-2012 şi din 2012 până în prezent.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-16

In legatura cu acest articol...

Victor Ponta, despre dosarul său: Dacă sunt vinovat, voi plăti pentru faptele mele
Parerea ta...

CALUGARUL VASILE
16 Sep 2015

Haimanaua vrea doar deputat ca sa aiba imunitate in fata justitiei fiindca fac zid in jurul lui psd-istii.Sa se duca jigodia sa-si faca meseria,nu sa stea atarnat prin politica.
CROCODILUL FLAMAND
16 Sep 2015

SE STRANGE LATUL//PREA MULTE GOLANELI...SI CU GHITZA...SI CU UDREA...SI CU TURCENI-ROVINARI...LUKOIL...KAZMUNAI...CUMNATUL CU ASFALTARILE...DOSARUL ALEGERI DIASPORA...AU PROCURORII MARFA PENTRU 20DE ANI DE CONDAMNARI...DOAR SA PRIMEASCA VERDE SI E SAH-MAT VIZIRUL TONTA-OGLU CEL CU CIPURILE IMPLANTATE LA GENUNCHI DE TURCALETI....TONTA-ROBO-COP....CREATURA CYBORG
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine