2020-08-05 02:52

Victor Ponta: Nu pot numi doar îngeri în funcţie

 |  15:09
Victor Ponta: Nu pot numi doar îngeri în funcţie

Premierul Victor Ponta a declarat, sâmbătă, la Piatra Neamţ, că nu poate numi numai îngeri în funcţie, cu referire la scandalul izbucnit după nominalizarea lui Adrian Grăjdan la conducerea Inspectoratului de Stat în Construcţii.

Adrian Grăjd a participat, sâmbătă, în Neamţ, alături de Crin Antonescu şi Daniel Constantin, la un miting electoral care a adunat aproximativ 2.000 de oameni. Mitingul organizat de USL Neamţ a prilejuit şi lansarea candidaţilor la cele mai importante funcţii în administraţia locală, respectiv a lui Vasile Pruteanu la preşedinţia Consiliului Judeţean şi a lui Cătălin Drăguşanu la funcţia de primar al municipiului Piatra Neamţ.

Faţă de primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan şi deputatul Culiţă Tărâţă, candidat la preşedinţia CJ Neamţ, ambii din partea Alianţei APEL (PDL-UNPR-PNŢCD) cei trei lideri ai Uniunii au rostit un discurs extrem de dur, potrivit Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639564-02-04Parerea ta...

GORJEAN
27 Mai 2012

dar pe BAONUL CARAGEA,SEFUL IPJ GJ cind vreti sa l schimbati d-le Ponta,si a batut joc de politia din GJ si a privatiza-o confundind-o cu societatea lui si a strins bani murdari pe care i-a dat la PDLpentru a se mentine in functie.RUSINE cu astfel de impostori
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz