2020-02-24 14:54

Videanu îi spulberă visele lui Voinescu: Boc va fi premier până în 2012

 |  15:45
Videanu îi spulberă visele lui Voinescu: Boc va fi premier până în 2012

Ministruleconomiei este optimist. După ce a spus că Guvernul este perfect, a mai ieşitcu ceva în evidenţă. El crede că Emil Boc va rămâne premier până în 2012, căîşi va duce mandatul până la capăt şi că va scăpa de remanierea pe care preşedinteleBăsescu o pregăteşte în toamnă. Videanu îi dă astfel o replică colegului său departid Sever Voinescu. Acesta spusese miercuri că ar trebui schimbaţi înspecial miniştrii care gestionează domeniile economiei.

”Eucred că, cel puţin după ultimele evaluări, cei mai autorizaţi critici a ceea ces-a întâmplat în România nu sunt decât instituţiile internaţionale, FMI, CE, BancaMondială. Haideţi să le dăm credit pentru că nu au absolut nici un fel departi-pris politic, nu sunt prinşi de nici un fel de subiectivism. De aceea, eucred că Emil Boc are toate şansele să îşi ducă mandatul până în 2012”, adeclarat, joi, Videanu, la Realitatea TV.

Despreremanierea care se anunţă în toamnă, Videanu crede că Emil Boc va face o listăcu membrii Cabinetului care nu vor restructura ministerele pe care le conduc, deoarecese va considera că aceştia nu au îndeplinit unul dintre criteriile politice aleGuvernului.

Ministruleconomiei i-a dat astfel un răspuns colegului său de partid, deputatul SeverVoinescu, care declarase miercuri că Emil Boc şi mai toţi miniştrii ar trebuischimbaţi. ”Din păcate, sunt foarte mulţi colegi, inclusiv colegi de-ai mei,care fac aprecieri legate de criză fără să aibă o expertiză, fără să ştiepractic să facă o analiză asupra acestui fenomen numit criză. Care estedimensiunea ei financiară, care este dimensiunea economică!”, a declaratVideanu, joi, la Realitatea Tv.

Cutoate că nu are pregătire economică, Sever Voinescu face parte dintr-un grup deparlamentari care lucrează la un set de propuneri pentru scoaterea ţării dincriză. Grupul este condus de preşedintele Comisiei pentru administraţie publicăde la Camera Deputaţilor, Sulfina Barbu, iar din el mai fac parte reprezentanţiai PDL, UNPR, UDMR şi minorităţi, printre care se numără Gheorghe Ialomiţianuşi Adrian Niţu (deputaţi PDL), Varujan Pambuccian, liderul grupuluiminorităţilor naţionale, şi Mircea Coşea, din partea UNPR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638939-03-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine