2020-08-13 06:15

VIDEO. Deputatul PSD Mircia Muntean a provocat un accident rutier şi a fugit. A fost găsit cu faţa plină de sânge

 |  07:26
VIDEO. Deputatul PSD Mircia Muntean a provocat un accident rutier şi a fugit. A fost găsit cu faţa plină de sânge

Deputatul PSD Mircia Muntean, fostul primar al Devei, a fost implicat, joi seară, într-un accident rutier produs pe şoseua de centură a oraşului. Imediat după incident, Mircia Muntean a plecat de la locul accidentului, dar a fost găsit ulterior cu faţa plină de sânge şi cu un căţel în braţe, VIDEO mai jos.

UPDATE. Poliţia Hunedoara a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul accidentului în care a fost implicat deputatul PSD Mircia Muntean, fost primar al Devei. De asemenea, cazul urmează să fie declinat Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, VIDEO mai jos.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu, a precizat, că poliţiştii hunedoreni au deschis dosar penal, vineri, în cazul accidentului produs joi seară, în care a fost implicat Mircia Muntean, VIDEO mai jos.

”În cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Dată fiind calitatea de parlamentar a uneia dintre persoanele implicate în accident, dosarul va fi trimis Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru soluţionare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Hunedoara, VIDEO mai jos.

Martorii spun că accidentul rutier ar fi fost provocat de Mircia Muntean, care ar fi lovit trei maşini oprite la semafor. Imediat după accident, deputatul PSD a plecat de la faţa locului şi s-a ascuns în tufişuri, totul fiind surprins de un cameramen de la un post de televiziune, VIDEO mai jos.

Mircia Muntean a suferit răni la cap şi la faţă în urma accidentului şi a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, unde este internat în continuare, la Secţia Neurochirurgie, VIDEO mai jos.

”A fost internat în compartimentul de Neurochirugie, după ce în urma unui accident de circulaţie a suferit un traumatism cranio-cerebral cu o contuzie cerebrală minoră, o excoriaţie fronto-parietală dreaptă, cu o contuzie a piramidei nazale. I s-au făcut investigaţiile necesare de urgenţă şi a rămas internat pentru tratament şi supraveghere medicală. În prezent, pacientul este stabil, cooperant, liniştit”, a precizat vineri dimineaţă, medicul chirurg Marius Blendea, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, VIDEO mai jos.

La locul accidentului a ajuns un cameraman al unui post de televiziune, care l-a recunoscut pe deputatul PSD Mircia Muntean şi a început să îl filmeze, VIDEO mai jos.

”Deputatul PSD era plin de sânge pe faţă şi părea băut. A fost scos din maşină de ceilalţi şoferi. Când a observat că îl filmez, a început să mă lovescă pe mine şi camera. Un alt bărbat care era cu el m-a împins, iar el m-a lovit pe mine şi camera cu care filmam. Nu am renunţat. Atunci, parlamentarul a luat-o la fugă spre tufişuri şi a intrat în ele. A ajuns undeva pe un gard şi a rămas acolo atârnat fără să mai poată înainta. A fost scos de acolo de poliţişti locali”, a spus cameramenul Ioan Boldor, VIDEO mai jos. 

Deputatul PSD a fost transportat la spital cu răni la cap şi la faţă după ce - spun martorii - a lovit cu maşina un autobuz, un camion şi un autoturism, VIDEO mai jos.

Mircia Muntean a fost ajutat să iasă din autoturismul avariat şi, după câteva minute a părăsit locul accidentului. Deputatul PSD a fost găsit câteva zeci de minute mai târziu, în apropiere de locul accidentului, ţinând în braţe un câine. De asemenea, fostul primar era desculţ, iar văzând că este filmat, a lovit camera video a unui angajat al postului Antena 1, VIDEO mai jos.

„Bă, nu veni cu farse de-astea", i-a răspuns deputatul unei persoane, care a acuzat că a fost agresată de parlamentar şi că Mircia Muntean nu se putea ţine pe picioare. Deputatul PSD a declarat apoi că nu s-a aflat la volan, contrazicându-i pe cei care l-au văzut conducând maşina, VIDEO mai jos.

"Întrebaţi 1.000 de oameni cine era la volan, când am plecat din Peştiş. Beau cât vreau", le-a spus deputatul trecătorilor, potrivit zhd.ro, VIDEO mai jos.

Şeful Poliţiei Locale Deva, Nicolae Lavu, a confirmat, că deputatul PSD Mircia Muntean a fost implicat într-un accident rutier produs, joi seară, pe şoseaua de centură a Devei, VIDEO mai jos.

"Ofiţerul de serviciu de la Poliţia Locală Deva mi-a comunicat că a avut loc un accident rutier în care a fost implicat şi deputatul Mircia Muntean. Poliţia Locală Deva a asigurat perimetrul accidentului până la sosirea Poliţiei Rutiere şi a Ambulanţei", a declarat Nicolae Lavu, VIDEO mai jos.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Hunedoara au precizat, într-un comunicat de presă, că din primele cercetări reiese că în urma accidentului nu au fost înregistrate victime (situaţie în care legislaţia în vigoare prevede obligativitatea ca persoanele implicate să se prezinte la unitatea de Poliţie în 24 de ore), iar poliţiştii rutieri, fiind sesizaţi, fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi a luării măsurilor legale faţă de cei implicaţi, VIDEO mai jos.

Potrivit sursei citate, şoferilor implicaţi în accident li se vor preleva probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, VIDEO mai jos. 

Sursă foto: Hunedoara TV


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-31

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz