2020-08-04 14:51

VIDEO. Liviu Dragnea a prezentat un filmuleţ cu apropiaţi ai ACL care dădeau bani votanţilor

 |  09:06
VIDEO. Liviu Dragnea a prezentat un filmuleţ cu apropiaţi ai ACL care dădeau bani votanţilor

Vicepremierul Liviu Dragnea a prezentat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, un filmuleţ cu mai multe persoane în faţa unei secţii de vot din Alexandria, care, potrivit social-democratului, erau apropiaţi ai ACL şi dădeau bani unor votanţi. Dragnea a ţinut să precizeze că a făcut plângere la Poliţie, VIDEO mai jos.

"Vă prezentăm un scurt filmuleţ care surprinde nişte cetăţeni care dau bani unor alegători care ies din secţia de votare, se vede că oamenii aceştia ştiu exact ce au făcut şi ce să dea şi cum să dea. Colegii mei din partid i-au identificat pe aceşti indivizi care dau bani şi sunt cunoscuţi ca persoane apropiate celor din ACL. Am făcut deja plângere la Poliţie şi am dat toate probele pe care le-am găsit noi", a afrimat vicepremierul Liviu Dragnea, VIDEO mai jos.

Preşedintele executiv al PSD a mai spus că imaginile sunt filmate de camerele de supraveghere de la Primăria Alexandria, VIDEO mai jos.

Liviu Dragnea a afirmat că primari ai PSD şi UNPR, printre care şi Nicolae Onţanu, au primit scrisori "otrăvite" în care se spune că s-a constituit un grup infracţional coordonat de Liviu Dragnea cu aceşti primari iar fundaţia "Acta Non Verba", face plângeri penale către DNA, adresată procurorului general Codruţa Kovesi, VIDEO mai jos.

Vicepremierul a susţinut că este o acţiune de intimidare a primarilor PSD-UNPR-PC şi că solicită organelor judiciare să înceapă cercetările penale pentru identificarea şi punerea sub acuzare a "infractorilor din echipa lui Klaus Iohannis", VIDEO mai jos.

"În aceste zile primarii PSD şi UNPR, ai alianţei, primesc nişte scrisori otrăvite expediate în mod cert de la centrul de campanie, dar nu din Bucureşti, a domnului Iohannis şi vorbim de o mârşăvie absolut ordinară care implică mai multe infracţiuni din Codul penal. Primarii noştri primesc în această perioadă o aşa-zisă copie a unei plângeri penale către DNA adresată doamnei procuror Codruţa Kovesi de către o fundaţie, Acta Non Verba, care nu este înregistrată la indexul persoanelor juridice cu scop sau fără scop patrimonial, fundaţii", a precizat Liviu Dragnea, VIDEO mai jos.

Social-democratul a mai spus că, în opinia juriştilor PSD, au fost comise mai multe infracţiuni din Codul Penal: inducerea în eroare a organelor judiciare - art. 268, fals în materiale şi înscrisuri oficiale - art. 320, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals, fals privind identitatea - art. 327, constituirea unui grup infracţional organizat, VIDEO mai jos.

"Această acţiune este făcută cu scopul de a intimida primarii noştri, reprezentanţii alianţei care îl susţin pe Victor Ponta în scopul obţinerii unui avantaj electoral pentru domnul Klaus Iohannis. (...) În aceste condiţii solicităm organelor judiciare să înceapă cercetările penale pentru identificarea şi punerea sub acuzare a infractorilor din echipa candidatului Klaus Iohannis", a menţionat Liviu Dragnea, VIDEO mai jos.

Fiind întrebat ce scrie în aceste scrisori Liviu Dragnea a spus: "Aceste scrisori spun că s-a constituit un grup infracţional bineînţeles coordonat de mine cu toţi primarii din ţară şi ne face plângere penală pentru tot ceea ce o să facem noi în viitor", VIDEO mai jos. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-13

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

GHEORGHE
13 Noi 2014

DACA IN 2000 A TREBUIT SA ALEGEM INTRE UN FOST COMUNIST SI UN EXTREMIST(SIC)-ILIESCU-VADIM,ACUM TREBUIE SA ALEGEM INTRE UN HABARNIST(SA NU SPUN PR..)SI UN MEMBRU PSD,ATAT DE HULIT,OARE DE CE. AM MAI ALES NOI SCHIMBAREA DE FIECARE DATA SI NE-AM ALES CU 10 ANI DE CHIN.ATENTIE.
FAN IOHANNIS
13 Noi 2014

PSD are sustinere din partea romilor,deci ati prin omul gresit,rusine!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz