2020-02-23 10:21

VIDEO. Maria Grapini a agresat doi jurnalişti la Timişoara. Europarlamentarul PC protesta pentru postul Antena 3

 |  09:36
VIDEO. Maria Grapini a agresat doi jurnalişti la Timişoara. Europarlamentarul PC protesta pentru postul Antena 3

Europarlamentarul PC Maria Grapini a agresat doi jurnaliști la Timişoara în timp ce protesta pentru Antena 3, postul fondatorului PC, Dan Voiculescu, notează jurnaliștii de la Evenimentul Zilei, VIDEO mai jos.

În momentul în care a observat că plimbarea la care participa este filmată, Maria Grapini s-a enervat şi a început să-i ameninţe pe jurnalişti cu poliţia. Mai mult, europarlamentarul PC a vrut să le ia camera de luat vederi, VIDEO mai jos.

„Arătaţi-mi vă rog legitimaţia. Da? Arătaţi-mi legitimaţia. Suntem pe domeniul public. Da, dar am dreptul la imagine şi nu aveţi voie să mă filmaţi, domnişoară decât dacă sunteţi jurnalist. Arătaţi-mi legitimaţia. Sunteţi la un eveniment aici. Nu, eu mă plimb prin parc”, a spus Maria Grapini, VIDEO mai jos.

Imediat după aceea, protestatarii s-au alăturat europarlamentarului Maria Grapini şi au început să îi agreseze verbal pe jurnalişti, VIDEO mai jos. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-12

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

MARIANA
12 Aug 2014

grapina agramata si fufa PE, asta ne-a facut de tot risul si aici cind a fost asa zisa minstresa, gramatica pentru tesatoarea asta ca asta'i meseria ei este jalnca.
GIKA
12 Aug 2014

acum vad si eu ca tesatoarea patrupeda se plimba cu alte patrupede...ma rog se plimba....asta-i tara...patrupedelor? o patrupeda zicea ca are creer...probabil in sacosa ...de vaca...creerul .....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine