2020-01-25 14:32

VIDEO. Preşedintele CJ Prahova i-a compus o poezie lui Ponta: Victor, o galaxie română în devenire

 |  13:08
VIDEO. Preşedintele CJ Prahova i-a compus o poezie lui Ponta: Victor, o galaxie română în devenire

Preşedintele CJ Prahova, Mircea Cosma, i-a compus o poezie premierului Victor Ponta, despre care spune că este ”o galaxie română în devenire”. Cosma a recitat versurile la conferinţa PSD Prahova de confirmare a lui Victor Ponta drept candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, VIDEO mai jos.

Mircea Cosma le-a spus colegilor săi din partid, la conferinţa PSD Prahova organizată la sfârşitul săptămânii trecute în care premierul Victor Ponta a fost confirmat drept candidat la alegerile prezidenţiale, că a compus ”o strofă” pentru liderul social-democrat, VIDEO mai jos. 

Preşedintele CJ Prahova a mai afirmat că a participat, în Republica Moldova, la o ceremonie de dezvelire a unui monument dedicat lui Adrian Păunescu, unde a ”încercat” şi i-a ”venit în minte” o ”strofă” pentru Victor Ponta, VIDEO mai jos. 

”Victor, o galaxie română în devenire

Răsare în universul zidit pe răstigniri

Pe temelie veche de piatră şi jertfire

El reînalţă o ţară a vechilor români

Victor Ponta, preşedinte!”.

Mircea Cosma este unul dintre cei mai vechi membri ai PSD Prahova şi preşedinte al CJ, aflat la al treilea mandat, VIDEO mai jos. 

De asemenea, Mircea Cosma a fost şi preşedinte al PSD Prahova, funcţie la care a renunţat în acest an, după ce DNA a început ancheta penală în care este acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă, VIDEO mai jos. 

Cosma este acuzat că ar fi primit de la administratorii unor firme care au contracte cu CJ Prahova aproximativ un milion de euro pentru acordarea unor contracte de lucrări în care beneficiar este Consiliul Judeţean. Fiul lui Mircea Cosma, Vlad Alexandru Cosma, este acuzat în acelaşi dosar de trafic de influenţă, VIDEO mai jos. 

Cei doi au fost trimişi în judecată sub control judiciar, procesul aflându-se pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, VIDEO mai jos. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-16

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
16 Sep 2014

hei rup si pac pac Victor tonta tzaptzarap Daca sus il cocotzam Si mai tare o sa furam Refren Hei rup si Pac Pac Victor Tonta Tzaptzarap
PENTRU ONTINUITATE
16 Sep 2014

...înconjurat de-ai lor prieteni joviali, tot PSD-ul, cu baronii lui locali.
"VENITI MINTEA LA CAP":
16 Sep 2014

“Victor, o GAURA NEAGRA in continua expansiune, Rasarita-n universul politic romanesc, de cand se crede ori se stie A fi un Lord Darth Vader, ce se viseaza…CHIAR Presedinte! Hranind saraca Romanie numai cu maleficitate, care-i energie rea, De parca ai bea doar… APA GREA! Nu conteneste sa arunce pe-amarata tara promisiuni desarte, zoaie, Promovand loaze-n devenire, prin ‘marete’ ordonante, Grabindu-se parca sa puna CAPAT sau CAPAC la toate , Luand apoi, la rand - o alta GALAXIE! Multi prosti ori datori lui, ii pupa strasnic casca Crezand ca astfel vor cunoaste… si CARCASA! Nu inteleg in schimb saracii, ca ‘lordu-i lord’, numa’-n vacanta, Nu si cand e-n EXPANSIUNE!”
HUUUUOOO PENALILOR
16 Sep 2014

gasca de borfasi nenorociti, TI-AI DREAQ DE BORFASI NEMRNICI JOS PONTA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine