2020-07-10 15:43

VIDEO. Reportaj Euronews despre Carmen Iohannis, noua Primă Doamnă a României

 |  11:35
VIDEO. Reportaj Euronews despre Carmen Iohannis, noua Primă Doamnă a României

Carmen Iohannis, noua Primă Doamnă a României, şi-a reluat activitatea la liceul din Sibiu în care predă engleza, în loc să se plaseze în centrul atenţiei, în urma victoriei obţinute la alegerile prezidenţiale de către soţul ei Klaus Iohannis, relatează Euronews într-un reportaj, VIDEO mai jos.

Postul a notat că, deşi este soţia celui mai puternic om din ţară, ea speră să poată "jongla" cu priorităţile, VIDEO mai jos.

"Încerc să-mi fac cât mai bine pot meseria întotdeauna şi sper ca, în calitate de Primă Doamnă, să fac la fel", a declarat Carmen Iohannis, VIDEO mai jos.

Elevii au întâmpinat-o pe noua Primă Doamnă cu mesaje scrise pe tablă într-o engleză perfectă, notează Euronews, ca "You are the Best" şi "We love you", VIDEO mai jos.

De asemenea, Carmen Iohannis le-a prezentat copiilor "lecţia" victoriei soţului său.

"Le-am spus elevilor că această (victorie) este o dovadă în plus a faptului că bunul simţ, modestia şi intenţiile bune înving întotdeauna până la urmă", a declarat noua Primă Doamnă, VIDEO mai jos.

Euronews notează că abordarea pragmatică a noii Prime Doamne pare că se potriveşte cu stilul politic al preşedintelui-ales, VIDEO mai jos. 

Surpriza pe care i-au pregătit-o elevii ei a fost una cu totul deosebită. Aliniaţi de-a lungul unui culoar, ei i-au cântat "We are the champions" după ce Carmen Iohannis a intrat în incintă, VIDEO mai jos. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-18

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz