2020-01-27 15:26

Vinovat e Oprea. Din închisoare, Vanghelie anunţă decapitarea și sfârşitul PSD

 |  18:38
Vinovat e Oprea. Din închisoare, Vanghelie anunţă decapitarea și sfârşitul PSD

Fostul lider al PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, exclus din partid în noiembrie 2014, după ce i-a criticat pe Victor Ponta şi Liviu Dragnea pentru eşecul din alegerile prezidenţiale, i-a transmis o scrisoare deschisă premierului, în care atenţionează că social-democraţii riscă să dispară.

Aflat în arest preventiv din cauza unui dosar în care este acuzat de DNA de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, Vanghelie a precizat că PSD este în pericol să fie decapitat şi i-a cerut lui Ponta să nu sacrifice partidul prin „mezalianţa” cu Gabriel Oprea.

„(…) Victore, nu este prima dată când îţi atrag atenţia că, prin mezalianţa cu generalul Oprea, îţi sacrifici destinul politic şi, odată cu al tău, al întregului partid. Atât eu, cât şi alţi lideri ai partidului suntem, acum, în arest pentru că l-ai lăsat pe generalul Oprea să puna mâna pe Justiţia din România. Nu uita că oameni ca mine, care au construit partidul în ultimii 20 de ani, stau în puşcării, nevinovaţi, pentru că au vrut să se opună acestui gen de a face politică! Nu uita că, indiferent de cât de nevinovat eşti, am învăţat prin această experienţă a arestului preventiv că atunci când nu există reguli şi când morala politică este tradată, tot nevinovaţii sunt cei care plătesc. Ştii bine că punerea ta sub acuzare constituie o lovitură majoră dată partidului care te-a făcut ceea ce eşti, primul-ministru al Guvernului României. Mă adresez ţie şi tuturor celor care au puterea de decizie în acest partid, să aveţi mare grijă la următorii paşi care trebuie făcuţi”, afirmă fostul primar al sectorului 5.

„(...) De aceea, repet: PSD-ul, acest mare partid, va suferi o înfrângere istorică tocmai din cauza înţelegerii nefaste dintre tine şi generalul Oprea. Nu uita că partidul este cel care îţi dă puterea, nu generalul Oprea, iar atunci când cineva îţi dă un drept ţi-l poate şi lua. Noi suntem partidul, cei are au pus umărul la construirea lui şi au fost daţi la o parte după ce şi-au facut treaba, nu generalul Oprea care prin trădari şi jocuri de culise nu face nimic altceva decât să se caţere pe PSD! Victore, decizia e la tine!”, îşi încheie Vanghelie scrisoarea deschisă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine