2020-04-10 06:01

Violeta Alexandru, aleasă în funcția de președinte al PNL București: A venit momentul oamenilor buni să schimbe Bucureștiul

 |  16:20
Violeta Alexandru, aleasă în funcția de președinte al PNL București: A venit momentul oamenilor buni să schimbe Bucureștiul

Violeta Alexandru a fost aleasă în funcția de președinte al PNL București, reușind să strângă 920 de voturi pentru și 10 voturi împotrivă. „A venit momentul oamenilor buni să schimbe Bucureștiul”, a spus aceasta, potrivit Mediafax.

„Nu există pentru mine mândrie mai mare alta decât să fiu colega voastră. Mie, acasă de când sunt mică, mi s-a spus mereu: nu fi rea, nu fi rea. Fii bună, fii blândă, fii înțelegătoare, fii respectuoasă, atentă la oamenii din jurul tău, nu fi rea. A venit momentul oamenilor buni să ajungă în poziții cheie și să schimbe Bucureștiul spre binele tuturor. Cred în voi, suntem o forță”, le-a spus Violeta Alexandru colegilor din PNL.

Violeta Alexandru a declarat de asemenea că Bucureştiul a devenit un "kitsch" în timpul administraţiei Gabrielei Firea şi a apreciat că liberalii trebuie să recupereze electoratul de dreapta din Capitală.

"Eu cred că trebuie să recuperăm electoratul de dreapta. USR nu este duşmanul nostru, dar cred că electoratul de dreapta trebuie să se întoarcă la PNL. Şi ca să ajungem acolo, trebuie să avem cu adevărat o conduită în viaţa publică, cu adevărat proiecte de dreapta, care să nu lase loc de interpretări. Trebuie să avem curajul să alegem între calea dreaptă şi calea compromisului. Şi de aceea spun că PNL Bucureşti va fi principala voce a celor care gândesc de dreapta în acest oraş", a spus ea, în cadrul conferinţei de alegeri a PNL Bucureşti.

Violeta Alexandru a criticat-o pe Gabriela Firea pentru faptul că "mimează dialogul" cu cei care nu îi împărtăşesc opiniile.

"Bucureştiul sub Firea este un kitsch. Îmi asum această afirmaţie. Este un oraş adus în mizerie, un oraş aflat în faliment. Este un oraş condus ca şi cum ar conduce un talk-show. Să nu îndrăzneşti să o contrazici cu argumente că se întoarce către tine cu ameninţări. Eu nu am văzut demult atâta violenţă a limbajului şi acest mod agresiv de a intra în dialog cu cineva - de fapt de-a mima dialogul cu cineva - care are altă opinie. Mi-aş dori să aducem normalitatea şi bunul simţ în administraţia din Bucureşti şi nu teroarea, frica şi aroganţa. Suntem datori să recâştigăm Bucureştiul, pentru că, după cum ştim toţi, chiar se poate să faci administraţie de calitate, liberală, atunci când ai toate ingredientele necesare. Uitaţi-vă la colegii noştri din Cluj, Oradea", a declarat Violeta Alexandru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-08Parerea ta...

ION
09 Feb 2020

USR ista Alexandru, aparuta in PNL de un an, singura optiune a lui Orban la Bucureşti. In general, destructurarea partidului prin promovarea ultimilor veniti in partid, a dubiosilor blatisti, a slugarnicilor in detrimentul oamenilor onesti care au investit si au muncit in PNL este politica lui Orban. Nu este ciudat? Mai degraba intentionat. Ppoate a promis cuiva ca sub aparenta ca intareste partidul, de fapt, il vulnerabilizeaza din interior.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine