2020-02-29 03:25

Violeta Alexandru, după audierile în urma cărora a primit aviz negativ: PSD s-a speriat

 |  09:00
Violeta Alexandru, după audierile în urma cărora a primit aviz negativ: PSD s-a speriat

Violeta Alexandru este ministrul propus de liberali la portofoliul Muncă și a primit miercuri aviz nefavorabil din partea comisiilor parlamentare.

Aceasta declară că ministerul „chiar va încuraja munca”, beneficiile sociale urmând să fie pentru cei care au cu adevărat nevoie. „În acelaşi timp am pus accent pe transparenţă. Am făcut o declaraţie publică fermă: toată activitatea ministerului (…) tot ce înseamnă cheltuieli în Ministerul Muncii, tot ce înseamnă cheltuială din ban public va fi la vedere. Probabil că această declaraţie şi experienţa mea profesională care vă arată că mi-am pus întreaga activitate în slujba acestui deziderat a speriat, a determinat PSD să ia o decizie politică”, consideră ea, potrivit news.ro.

„Am dat asigurări că vom respecta legislaţia şi acest lucru am încercat să îl susţin cu tărie în toate intervenţiile pe care am reuşit să le am pentru că nu mi-a fost uşor în cadrul audierii. Pentru mine, faptul că am pus accent în prezentarea pe care am făcut-o pe faptul că Ministerul Muncii chiar va încuraja munca, se va îndrepta cu beneficii sociale către cei care au cu adevărat nevoie, iar pentru restul oamenilor din această ţară care sunt apţi de muncă şi care pot desfăşura o activitate, le va veni în sprijin astfel încât să-i încurajeze să desfăşoare o activitate legală, după cum va lucra cu angajatorii, creând un mediu stabil în fiscalitate şi în tot ce înseamnă relaţia cu instituţiile publice pentru ca ei să declare salariile şi să desfăşoare o activitate legală”, a declarat Violeta Alexandru, la ieşirea de la audieri.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-31Parerea ta...

PERFORMANTA
31 Oct 2019

Trăim în epoca utilajelor; acum o mașină poate face munca a sute de oameni într-o singură zi. Marea producție ne-a eliberat de economia de subzistență cu numeroasele sale ore de muncă pentru a merge mai departe și a adus bunuri materiale abundente, care sunt distribuite prost. Violeta Alexandru nu a greșit cu nimic. PSD s-a speriat rău de tot e ceva de groaza.
PERFORMANTA PNL
31 Oct 2019

Această idee este foarte importantă; este munca care aduce profituri reale societății, adică munca de care societatea are cu adevărat nevoie; ar trebui să fie calibrate cu atenție ce locuri de muncă sunt utile și ce funcții nu sunt și ar trebui să fie decis de un grup de oameni care reprezintă toată lumea.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine