2020-04-05 06:43

Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii: Nu se taie pensiile și salariile

 |  09:43
Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii: Nu se taie pensiile și salariile

Noul ministrul al Muncii, Violeta Alexandru, a dat asigurări chiar înainte de a prelua atribuțiile de la minister că nu va tăia pensiile și salariile românilor, iar în ceea ce privește creșterea salariului minim pe economie - această decizie va fi luată după ce se va consulta cu partenerii sociali.

„Aș vrea să mă asigur că oamenii primesc cele mai corecte mesaje.  De la minister, pensionarii să știe că nu se taie pensiile și salariile. Voi fi atentă la organizarea ministerului. (...) Va fi si o reducere a structurii ministerului,” a conchis Violeta Alexandru.

Pe de altă parte, Marius Budăi, fostul ministru al Muncii, a ținut să transmită un mesaj tăios pentru liberali:

"Eu niciodată nu o  să vorbesc de bugetul de pensii pe deficit sa excedent pentru că nu e treaba pensionarilor. Pensiile trebuie să fie plătite. Probabil doamna ministru are în plan să facă un audit să vadă ce găsește nu e nicio problemă.  Are motive să fie îngrijorată de ce preia, pentru că trebuie să respecte programe de creștere a pensiilor, a salariilor și sper să reușească. Din păcate, am văzut în discursul din Parlament că domnul premier nu și-a asumat că nu va fi modificată legea pensiilor", a declarat Budăi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine