2020-03-30 13:31

Violeta Alexandru o demolează pe Olguța Vasilescu: Prostia PRM...

 |  09:30
Violeta Alexandru o demolează pe Olguța Vasilescu: Prostia PRM...

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, o atacă dur pe Olguța Vasilescu, după ce fostul primar al Craiovei a acuzat-o că va modifica hotărârea de guvern privind reorganizarea ministerului astfel încât să desemneze „fără concurs” atașații pe probleme de muncă și sociale din cadrul misiunilor diplomatice.

„Ieri a sărit din baie cu o postare Vasilescu ot PRM să mă acuze că aș modifica HGul de organizare al MMPS astfel încât să desemnez “fară concurs” atașații pe probleme de muncă și sociale din cadrul misiunilor diplomatice (despre ei, despre cum taie frunză la câini și cum au fost parașutați inclusiv realizatori TV direct în Dubai, cu altă ocazie).

Pentru că s-a adus în discuție prostia, să facem câteva precizări, așa, ca pentru proști:

Articolul respectiv NU este propus de mine. Noi nu modificăm NIMIC. Acel articol e de pe vremea, și a fost semnat chiar de #prostiaPRM (dovada actul semnat chiar de ea în 2017, vedeți paginile scanate de atunci). Dacă #prostiaPRM făcea un efort, își aducea aminte că această precizare NU exclude concursul. Ba din contră, mereu s-au organizat concursuri pentru aceste posturi. Sigur, înțeleg din minister că la concursuri ieșea cam cine trebuie, oamenii din minister au început să vorbească, cu toată teroarea și amenințările făcute asupra lor să tacă, nu se mai tem că prostia se mai poate întoarce în minister să le facă ceva. Într-un final, când prietenii din minister i-au atras atenția că bate câmpii, într-un gest penibil, a șters postarea, dar o avem aici în captură”, este reacția virulentă a ministrului Muncii Violeta Alexandru.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-27Parerea ta...

GâNDIM DESCHIS
27 Noi 2019

Munca si profesionalism.
VALI
27 Noi 2019

Asa proasta atat ea cat si Manda au jefuit cat le-a vrut muschii lor,ne-au ras in nas si asteptam sa li se confiste la toti nu numai la aceasta excroaca tot ce au furat !
BABUIN
27 Noi 2019

Se cearta proastele intre ele ...fostă in guvernul zero....cu fostă in prm
ROMANES
28 Noi 2019

Ursoica de Olputa a facut multe jongleri si tras sforile cu Caldararu jegos
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine