2019-11-20 19:54

Viorel Ştefan, propus MINISTRU interimar al Cercetării şi Inovării

 |  13:47
Viorel Ştefan, propus MINISTRU interimar al Cercetării şi Inovării

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, că l-a propus pe vicepremierul Viorel Ştefan pentru a prelua interimar portofoliul Cercetării şi Inovării, propunerea fiind transmisă către Cotroceni.

Viorica Dăncilă a anunţat vineri că l-a propus pe vicepremierul Viorel Ştefan pentru funcţia de ministru interimar al Cercetării şi Inovării.

Dăncilă a menţionat că propunerea a fost deja transmisă către Cotroceni.

Ministrul Cercetării, Nicolae Burnete, şi-a anunţat demisia, în 31 august, fiind primul membru al Cabinetului Dăncilă care recurge la acest gest.

"Ministrul Cercetării şi Inovării, prof.dr. Nicolae Burnete, prin prezentul comunicat, aduc la cunoştinţa opiniei publice faptul că în această dimineaţă mi-am depus demisia la Cabinetul premierului. Demisia mea este irevocabilă şi cel puţin la acest moment, nu va face subiectul unei conferinţe de presă", a fost mesajul postat site-ul Ministerului Cercetării.

Anunţul premierului a fost făcut la Fabrica de Magiun Topoloveni, judeţul Argeş, unde a fost primită cu pâine şi magiun.

Premierul a primit flori şi a fost întâmpinată de proprietara fabricii căreia i-a spus că este convinsă că produsele sunt foarte bune şi cunoscute, nu numai la nivel european.

Un grup de copii îmbrăcaţi în costume populare au fost aduşi la fabrică pentru a susţine un scurt moment artistic în faţa Vioricăi Dăncilă.

Ulterior, Viorica Dăncilă este aşteptată la fabrica Dacia-Renault de la Mioveni şi la Institutul de Cercetări Nucleare din aceeaşi localitate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray