2020-06-06 11:41

Viorica Dăncilă a găsit VINOVAȚII pentru pierderea alegerilor: ”Trebuie analizate GREȘELILE!”

 |  23:04
Viorica Dăncilă a găsit VINOVAȚII pentru pierderea alegerilor: ”Trebuie analizate GREȘELILE!”

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, vineri, că este nevoie de o analiză a greşelilor făcute care au dus la rezultatul "dezamăgitor" de la alegerile europarlamentare, arătând că nu doreşte sancţionarea cuiva, însă, poate primarii nu au mai ţinut atât de mult legătura cu cetăţenii, preocupaţi de investiţiile din localitate sau nu au comunicat atât de bine.

"Cred că este important să vorbim şi de partea politică şi să vedem în acest moment al realităţii care sunt greşelile care s-au făcut, care sunt greşelile locale, care sunt greşelile la nivel naţional. Cred că acest lucru este important pentru noi toţi, este important pentru organizaţia PSD din fiecare comunitate, din judeţul Bistriţa-Năsăud, este important pentru noi, la nivel naţional, pentru că un lucru este clar: USR şi PNL nu au câştigat alegerile, Partidul Social Democrat a pierdut alegerile. Şi, pentru a putea duce Partidul Social Democrat spre victorie, trebuie să vedem unde am greşit, cum putem repara aceste greşeli, să învăţăm din greşelile făcute şi împreună să găsim drumul pentru a merge mai departe", a afirmat Dăncilă, la conferinţa de alegeri a PSD Bistriţa-Năsăud. 

Ea a spus că nu doreşte să sancţioneze pe cineva, menţionând, însă, că poate primarii nu au ţinut atât de mult legătura cu cetăţenii. 

"Nu am venit în judeţ ca să cert pe cineva, să sancţionez pe cineva, pentru că nu aceasta este soluţia pe care o vedem acum pentru Partidul Social Democrat, dar eu cred că fiecare trebuie să ne gândim la acest lucru. Oare mulţi dintre primarii de aici, pe care îi apreciez foarte mult, oameni gospodari, oameni implicaţi, oameni care luptă pentru proiectele cu care au venit în faţa cetăţenilor, poate nu au mai ţinut atât de mult legătura cu cetăţenii, preocupaţi de investiţiile din localitate, poate nu am comunicat atât de bine, poate ceea ce am comunicat noi nu se plia pe ceea ce îşi doreau cetăţenii să audă, poate temele noastre nu au fost cele care erau aşteptate de cetăţeni, poate nu am venit destul de des în mijlocul cetăţenilor, poate în această campanie electorală nu am avut un program de campanie mult mai dinamic şi atunci rezultatul a fost unul care ne-a dezamagit, ştiu că v-a dezamăgit şi pe dumneavoastră, la nivel judeţean, ne-a dezamagit şi pe noi, la nivel naţional", a transmis Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-19

In legatura cu acest articol...

Premierul Dăncilă ÎL FACE PRAF pe Iohannis: ”Trebuie să își asume, trebuie să PLĂTEASCĂ”

Primar PSD, CONDAMNAT la un an și jumătate de ÎNCHISOARE

REVOLTĂ în PSD! Codrin Ștefănescu: ”E deja CUMPLIT...”

Iohannis primește o nouă LOVITURĂ. Ce va fi OBLIGAT să facă președintele
Parerea ta...

COSMAR
20 Iul 2019

Înfrângerea va fi însă definitiva când aceasta susținere se va transpune în vot și bătrânii cu ai lor copii din diaspora vor refuza sa mai aleagă corupți și, de aceea, partidele PSD-ALDE-PRO Romania se vor teme sa-i mai pună pe corupți pe listele lor . Nu doar imaginea contează și munca de nuna calitate iar aceste partide nu au ajuns la acest nivel de inteligenta.
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
20 Iul 2019

cum poate cineva sa fie atat de sinucigas si sa voteze aceasta mafie de ciumati rosii? de 30de ani astia jefuiesc complet Romania si mint cu nesimtire la TV
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine