2020-08-07 01:50

Viorica Dăncilă a spus ce se întâmplă cu PLÂNGEREA PENALĂ împotriva preşedintelui

 |  14:57
Viorica Dăncilă a spus ce se întâmplă cu PLÂNGEREA PENALĂ împotriva preşedintelui

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că plângerea penală pe care vrea să o depună împotriva preşedintelui Klaus Iohannis este "în lucru", făcând referire la declaraţia şefului statului potrivit căreia ”guvernul este corupt”.

”Nu am depus încă plângerea penală, este în lucru. O să depun pentru acea afirmaţie conform căreia guvernul este corupt. Eu cred că fiecare când afirmă un anumit lucru trebuie să-l şi demonstreze”, a spus Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că PSD îl va da în judecată pe preşedintele Klaus Iohannis pentru afirmaţia că Guvernul este corupt. „Nu am avut niciodată probleme de corupţie, ci am fost un luptător împotriva corupţiei, pentru statul de drept, dar şi pentru respectarea drepturilor cetăţenilor”, a mai spus Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-05Parerea ta...

BăTăLIA DâMBOVIțEANă
05 Sep 2019

Dna Dancila apără cu DINȚII programul lui Dragnea: Nu va fie teama Nu o duce capul pe tov.
UN CETATEAN
05 Sep 2019

Puterea trebuie aparata cu orice mijloace fara nicio rusine. A spune niste adevaruri nu loveste in sigurantq nationala. Programul de guvernarea de acum 4 ani includea 3 spitale regionale iar acum spune ca le vom avea peste 7 ani. Ce au facu cu banii si cu cei din fonduri europene?. I-au cheltuit pt.pensii speciale si bugetari fara numar!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz