2020-02-22 09:40

Viorica Dăncilă: Am o grijă aparte pentru siguranța tuturor celor ce nu se pot apăra singuri

 |  21:02
Viorica Dăncilă: Am o grijă aparte pentru siguranța tuturor celor ce nu se pot apăra singuri

Viorica Dăncilă a declarat, sâmbătă, că se alătură cauzei marșului împotriva violenței asupra femeilor organizat în București.

Totodată, aceasta i-a felicitat pe participanți ”pentru curajul de a-și face auzită vocea”. ”Este obligatorie o schimbare profundă, la nivel procedural și legislativ”, a mai afirmat ea.

”Mă alătur cauzei marșului împotriva violenței asupra femeilor organizat astăzi în Capitală și îi felicit pe cei ce participă pentru curajul de a-și face auzită vocea! Am o grijă aparte pentru siguranța tuturor celor ce nu se pot apăra singuri și am convingerea că este obligatorie o schimbare profundă, la nivel procedural și legislativ, așa încât actele de violență, abuzurile și orice încălcare a drepturilor fundamentale să fie ferm descurajate și drastic reduse în timp”, a scris pe Facebook Viorica Dăncilă.

Aproximativ 300 de persoane au venit, sâmbătă, în Parcul Colțea, din Capitală, pentru a participa la marșul „Împreună pentru siguranța femeilor”, până în Piața Victoriei. Oamenii au cerut legi mai aspre și brățări electronice pentru agresori și anchete continuate chiar dacă victimele retrag plângerea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-19Parerea ta...

O PARERE
19 Oct 2019

Cate case ati pus la dispozitia femeilor agresate, cate camine de batrani ati creat, servicii de ajutor la domiciliu ! Mai mare ipocrizie ca acum nu fost nici cand.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine