2020-03-28 17:13

Viorica Dăncilă: Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii

 |  14:29
Viorica Dăncilă: Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă a declarat că a votat duminică împotriva tăierilor de pensii şi salarii, împotriva austerităţii.

Liderul PSD a venit la vot alături de soţul său şi de Lia Olguţa Vasilescu, ministru Muncii şi şi-au exercitat dreptul la vot la o secţie de la Colegiul Naţional „Sfântu Sava”.

„Am votat pentru o Românie a bunăstării, o Românie a drepturilor garantate, o Românie sigură şi demnă, în care românii să nu trăiască cu teama zilei de mâine, că nu au ce pune pe masă, că nu au bani pentru medicamente sau pentru facturi.

Am votat împotriva tăierilor de pensii şi salarii, am votat împotriva austerităţii, am votat pentru o Românie unită, în care fiecare român să se regăsească în deciziile preşedintelui României”, a declarat Viorica Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-10Parerea ta...

VIOREL
10 Noi 2019

Singura sintagma este "taierea de pensii" atat o duce capul dar ce sa-i faci ,a avut-o alaturi pe Olguta care, a dat amaratilor o suta de lei si celor cu pensii speciale cinci mii ,asa echitate mai rar . Ce sa le ceri la doua capre ,ce sunt scoase la inaintare de toti traficantii !
ADIO DANCILA
10 Noi 2019

Dacă ești femeie, nu deveni bărbat, chiar dacă decizi să porți pantaloni. Atitudinea masculină nu te ajută cu nimic, cu atât mai puțin când bați cu pumnul în masă sau îți pui picioarele pe birou. Te autoproclami un lider PSD? Nu ești, dacă ceri ce tu nu oferi niciodată. Nu cere respect, încredere, suport, comunicare, dacă tu nu ești capabil să le oferi la rândul tău. S-au dus vremurile când angajaților li se comanda ce să facă. Trăim vremuri în care angajații sunt implicați în procesul decizional, vor să-și câștige locul la masa deciziilor și au dreptul să-și expună punctul de vedere fără a fi blamați, judecați, împiedicați sau mai rău, concediați dacă o fac.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine