2019-11-12 21:43

Viorica Dăncilă, AMENINȚATĂ în Parlamentul European. Ce ni se poate întâmpla

 |  19:23
Viorica Dăncilă, AMENINȚATĂ în Parlamentul European. Ce ni se poate întâmpla

Guy Verhofstadt, liderul grupului ALDE din Parlamentul European, a avertizat-o marţi pe Viorica Dăncilă că guvernul pe care îl conduce ar putea fi al treilea în cazul căruia va fi activat Articolul 7 din Tratatul Uniunii Europene.

„Ţara dumneavoastră preia preşedinţia într-o perioadă critică în care sunt făcute propuneri legislative vitale”, a spus Guy Verhofstadt.

Între acestea, el a menţionat reformarea sistemului Dublin şi demararea a două proceduri pe baza Articolului 7 din Tratat (Polonia şi Ungaria).

„Chiar sper că în timpul preşedinţiei dumneavoastre nu va exista un al treilea caz. Unul împotriva guvernului dumneavoastră. Şi trebuie să vă spun: nu sunteţi departe de asta. Vă apropiaţi tot mai mult de aplicarea Articolului 7, pentru că ignoraţi în continuare recomandările Comisiei de la Veneţia”.

Preşedintel ALDE European ameninţă şi legat de abordarea privind amnistia, spunând că dacă la Bucureşti coaliţia nu îşi schimbă opinia, „familia mea europeană nu va merge cu dvs”.

În final, Verhofstadt i-a urat succes Vioricăi Dăncilă. „Vă doresc să fiţi prim-ministrul real al ţării dumneavoastre, să curăţaţi mizeria făcută în trecut. Şi vă doresc să faceţi asta fără a face un compromis cu forţele corupte din prezent”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-15Parerea ta...

NEGRO
15 Ian 2019

Sunt sigur ca imbecila nu a inteles nimic din ceea ce i s-a sugerat. Ea nu gandeste cu propria minte, este o marioneta gonflabila a dictaturii PSD-ALDE. Romania este prizoniera a acestor loaze, care nu stiu decat sa comita infractiuni, pentru ca in momentul de fata...”pot”. Adica, alegatorii lor s-au dovedit niste ametiti s-au lasat dusi cu zaharelul de niste versati in manuirea populismelor de doi bani. Si nu mai vor sa-si recunosca prostia. In Europa acesti pretinsi oportunisti sunt repede deconspirati. Baba de Teleorman cu cat se preface ca decalama mai mult in discursuri cacofonice, cu atat devine mai gaunoasa. De-abia acum Europa isi va da seama cu adevarat de ceea ce se intampla in Romania ultimilor doi ani de curvarasie PSD-ALDE. Cum vom iesi din aceasta comedie, va fi examenul Romaniei dupa 30 de ani libertate. Iar despre cum am gestionat-o fiecare dintre noi... raspunsul este clar: Doamne fereste-ne de propria prostie! Caci este prea grea pentru o Tara iesita la lumina dupa un greu plocat utopic bolsevic!
COADA DRACULUI
15 Ian 2019

METRESA ARE CONSILIER LA GUVERN PE PROBLEME DE FARMECE SI GHICIT , PE FATA LUI TIGANU BULIBASA DIN BEIUS . . UMBLA CU FARMECE MAREA TOAMNA DIN VIDELE - PLOIESTI . O FII SI EA TOT TIGANCA ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray