2020-02-19 11:38

Viorica Dăncilă, ANUNȚ despre posibilitatea relocării Ambasadei României din Israel

 |  15:16
Viorica Dăncilă, ANUNȚ despre posibilitatea relocării Ambasadei României din Israel

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri că la întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis a discutat, printre altele, şi despre o platformă de consultare cu privire la posibilitatea mutării Ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, printre cei invitaţi să emită un punct de vedere pe acest subiect fiind şi Administraţia Prezidenţială.

"Guvernul a lansat o platformă de consultare, ne vom consulta şi vom vedea rezultatele care apar. Nu aveam de ce să stabilesc cu domnul preşedinte aceste consultări, i-am spus domnului preşedinte că vrem să consultăm toate instituţiile. De asemenea, să vedem ce avantaje din punct de vedere economic, politic. Ne vom consulta cu ministerele, deci după ce vom încheia aceste consultări, le vom face publice", a precizat Dăncilă la Palatul Parlamentului.

Întrebată dacă Preşedinţia se numără printre instituţiile consultate, premierul a spus că da.

"Am solicitat prezenţa Administraţiei Prezidenţiale chiar de la primele consultări", a precizat Dăncilă.

Guvernul, mesaj diferit de cel transmis de Cotroceni după discuţiile dintre Iohannis şi Dăncilă

Ea a adăgat că, în cadrul discuţiilor de marţi cu preşedintele Iohannis, s-a mai vorbit despre politica externă şi despre creşterea rolului României în plan extern.

"Am dat deja un comunicat, s-a vorbit despre politică externă, despre creşterea rolului în plan extern al României. S-a vorbit despre acel document editat de Franţa, am dat un comunicat, şi de o cooperare în ceea ce priveşte politica externă", a punctat Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-16Parerea ta...

ROMANIA TREZESTE-TE
16 Mai 2018

ROMANIA ESTE STAT MAFIOT NU CA ITALIA CI DIN CA CEI DIN LUMEA A TREIA. TOATE INSTITUTIILE STATULUI SUNT DISOLUTIONATE. ELE APARTIN TOATE MAIEI ORDINARE CARE A CAPTURAT RO IN DEC 1989. ASTA ESTE CEA MAI ELOCVENTA DOVADA SAU MONSTRA CUM SI DE CINE A FOST BATJOCORIT POPORUL ROMAN DE MII DE ANI.
CINSTE LOR
17 Mai 2018

LASA NEAMULE , CA SE DUCE EA CU MELESCANU , DRAGNEA SI IORGULESCU , SA PAZEASCA AMBASADA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine