2019-05-26 20:39


Viorica Dăncilă anunță ORDONANȚĂ de Urgenţă pe modificarea Codurilor PENALE

 |  17:34
Viorica Dăncilă anunță ORDONANȚĂ de Urgenţă pe modificarea Codurilor PENALE

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat luni că s-a discutat, în şedinţa PSD, oportunitatea unei ordonanţe de urgenţă de modificare a Codurilor penale pentru ca articolele declarate constituţionale să intre în vigoare, urmând ca articolele neconstituţionale să revină în Parlament, potrivit News.ro.

În ședință s-a discutat ca doar acele modificări aduse Codului Penal și Codului de Procedură Penală care au trecut de Curtea Constituțională să fie adoptate prin Ordonanță de Urgență.

"A fost o discuție în cadrul CEx. În unanimitate, s-a decis ca modificările să fie promulgate prin OUG. Am văzut foarte multe legi au coagulat foarte mult, au fost trimise la CCR, dar în ceea ce privește legitimitatea acestor legi, termenul a fost depășit. Nu pot să vă dau mai multe detalii, trebuie să vedem cum ne încadrăm în normele legale pentru a face acest lucru. Vom vedea împreună cu ministrul Justiției, vom lua în calcul toate aspectele, s-a decis acum în CEx ca articolele declarate constituționale să fie promulgate prin OUG", a declarat Viorica Dăncilă.

Decizia a fost luată în unanimitate.

Tudorel Toader: Vom lua partea constituţională şi o transpunem în OUG

Ministrul Justiţiei Tudorel Toader a declarat, luni, că reprezentanţii Ministerului Justiţiei vor lua, din Codurile Penale, ceea ce este constituţional şi vor transpune într-o ordonanţă de urgenţă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-10

TAGURI: viorica dancila, ordonanta de urgenta, modificare coduri penale
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
10 Dec 2018

ERA OBLIGATA SA FACA ,AVEA DIARIE IN PEMPERSI
PSD
11 Dec 2018

sclava infractorului dragnea liviu vrea sa arunce romania in haos de craciun .
CCR WC
11 Dec 2018

Ccr wc infractorului dragnea liviu.se pisa in capul lui dorneanu si a asa zisilor judecatoti slugi ale banditilor.ccr desfiintata de noua putere.toate slugile arestate .sa nu fie uitata niciuna.jandarmeria desfiintata urgent.procurorii de ce nu au arestat jandarmii criminali pe carmen dan drogata sindle cucos paraschiv?
NEGRO
11 Dec 2018

Ceea ce trebuia demonstrat! Papusa gonflabila a domnului Dragnea o tot da pe dupa colt pana acum ca nu are pe tapet nucleara pentru justitie, dar iata ca totul era doar un discurs strategic. Gargara pentru prosti. Talharii nu mai au rabdare. Bataia de joc cu Puterea incepe sa se clatine, iar sabia lui Damocles a justitiei continua sa le ameninte pozitiile. Daca si dau nucleara e cam vai de ei dar si de Romania. Pentru ca si ei intre ei, penalii, in era barbariei post PSD-ALDE se vor sfasia. Sa nu creda Dragnea ca va sta in cavoul lui din Alexandria linistit. Poate se va retrate strategic in calduroasa Brazilie. Grecul Tariceanu se poate aciua la hunii lui din Budapesta dar umbrele tradarii tot il vor urmari pana la moarte. Ce se va alege insa de proaspatul notar de la Iesi, ex-ministru asasin al justitiei? Daca vom trai si nu vom muri nu-l vedem nici pe acesta bine. Vai de ei si vai de noi! Unde nu e cap, vai de picioare! Dupa Dancila et compania nici Dumnezeu, dar nici domnu Dracu nu ne mai scapa!
ANONIM
11 Dec 2018

UNDE SI CAND IN ISTORIA OMENIRII HOTII AU PRADUIT TARA INFOMETAND POPORUL , APOI IN NUMELE CLEPTOCRATIEI AU JUNS SA GUVERNEZE SI SA EMITA LEGI PENTRU IERTAREA FARADELEGILOR COMISE DE EI ......????
Random imageUltimele stiri


STARBAG