2020-08-04 23:25

Viorica DĂNCILĂ anunță prima SCHIMBARE în PSD după Congres: Voi fi neiertătoare!

 |  21:39
Viorica DĂNCILĂ anunță prima SCHIMBARE în PSD după Congres: Voi fi neiertătoare!

Viorica Dăncilă a declarat duminică la Antena 3 că săptămâna viitoare se va înființa în Guvern un departament special de infrastructură, care va functiona în subordinea sa, și a zis că va fi 'neiertătoare' cu cei care nu-si fac treaba. Totodata, liderul PSD a spus că în partid va avea loc o schimbare istorică: analiza alegerilor se va face la firul ierbii și noua gardă din PSD va începe un mega-turneu în filialele județene.

„Trebuie sa mergem in judete sa vorbim cu oamenii pentru ca daca facem analiza la Bucuresti vorbim noi cu noi. Ideile trebuie sa vina de jos in sus, de la cetateni. Sa vedem unde am gresit si greselile sa nu le repetam”, a zis Dancila.

Dancila a zis ca departamentul de infrastructura va avea 10 „proiecte importante” pe care le va urmari, pentru fiecare proiect va fi desemnata o persoana care sa urmareasca saptamanal cum decurg lucrarile si din departament vor face parte specialisti.

„Am spus la Congres ca vom face o autostrada cap-coada. Maine am intalnire cu ministrul Transporturilor. Spun in premiera, chiar eu voi urmari cum merge acet lucru. Sunt un om al dialogului si al consensului, dar voi fi neiertatorare cu cei care intarzie lucrarile sau nu isi fac treba. Nu avem timp de pierdut. Trebuie sa fim fermi”, a zis Dancila, citata de stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-30Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
30 Iun 2019

o sa scadeti foarte repede sub 20%..oricum nu mai vedeti vreodata guvernarea,bye bye ciuma rosie game over
GROSU LIANA
01 Iul 2019

Bravo Viorica Dancila Au incercat tot felul de jivine tot felul de neispraviti sa ti diminueze calitatile Fii ferma si demonstreaza ca femeile din tara asta nu sunt niste momai cu trompete care nu sunt capabili de nimic ,nu sunt precum unii barbati carora ar trebui pusa cate o fusta ca in rest doar gura de ei Sa nu mai lasam ca in functii supreme sa ajunga homal;ai si tradatori ai Romaniei Bravo ,Viorica Dancila !
IAGAR ANDREEA-MELINDA
01 Iul 2019

Doamna Prim Ministru, Decizia este buna cu conditia sa nu uitati ce ati promis: Sa-l puneti TOT PE NEAG( oe )A SEF MARE, altfel nu o sa reusim.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz